Conferinta MAMA – Sibiu

Ce spuneti despre o asociatie capabila sa sustina si sa sprijine mamicile? Sa ajute la dezvoltarea armonioasa in plan profesional dar si personal? Aceasta asociatie exista si se numeste Happy Moms.

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba va invit in 7 iulie 2016 la Libraria Habitus Sibiu ( Piata Mica ), la Conferinta MAMA. Unde veti avea parte de sfaturi utile , o seara interactiva, antrenanta si motivationala.

Participarea la eveniment este  GRATUITA , insa locurile sunt limitate. Tocmai de aceea pentru inscrieri va rugam trimitei e-mail cu subiectul “Conferinta MAMA- Sibiu” la adresa de e-mail businessmomclubsibiu@gmail.com pana la data de 4 iulie 2016.

Fie ca suntem femei , mamici si nu doar atat, putem fi unele de succes asta in cazul in care nu suntem deja. Pentru a primi sfaturi utile, pentru a intelege cat de greu si cat  de repede se poate castiga sau cum puteti sa pastrati succesul dobandit si bineinteles cat e de importanta imaginea unei persoane pentru a avea succes. Despre toate acestea veti afla de la Bianca Dancila, un tanar antreprenor, manager proiectului Tocmai.ro si fondatoarea GripADs.

Fondatoarea Asocitiei Happy Moms, Dana Lupsa , va povesteste despre asociatie si proiectele sale.

La eveniment va fi prezent si moderatorul, coordonator activitati al Asociatiei Happy Moms din Sibiu, Daniela Vuta + multi invitati surpriza.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.