Carucioarele 2 in 1 de la Ilbambino.ro- confortabile, manevrabile si utilizabile pana cand cei mici pot sa se inscrie la facultate

Carucioarele 2 in 1 sunt niste articole ideale pentru bebelusi pentru ca acestea le asigura atat transportul, cat si locul in care se odihnesc. Carucioare pentru copii 2 in 1 de inalta calitate sunt plasate pe piata si livrate la adresele mentionate in comenzi de magazinul online Ilbambino.ro.

Parintii interesati de achizitionarea unor carcucioare pentru copii 2 in 1 isi pot indrepta privirea catre stocul magazinului Ilbambino.ro pentru ca acesta contine o colectie generoasa de astfel de articole, care se pot achizitiona la preturi competitive prin intermediul unei comenzi online.

ce carucior 2 in 1 e potrivit pentru bebelusul tau

Cea mai mare diferenta intre un magazin care isi desfasoara activitatea intr-un punct fix si unul online rezida in faptul ca cel din urma le ofera clientilor sai o modalitate de cumparare mai mult decat rapida. Aceasta presupune efectuarea unei comenzi online, pe site-ul magazinului. Avand la indemana posibilitatea de a cumpara de la un calculator sau de pe un telefon mobil, clientii Ilbambino.ro nu vor mai fi constransi sa strabata traficul pana la un centru comercial stradal sau sa colinde din magazin in magazin. De unde reiese faptul ca vor avea sansa sa economiseasca timp.

Caruturile 2 in 1- de ce poarta aceasta denumire?

Caruturile 2 in 1 furnizate de Ilbambino.ro sunt niste articole, care odata cumparate, ii pot asigura transportul si locul de odihna necesar micutilor.

Caruturile 2 in 1 de la Ilbambino.ro sunt confectionate de cei mai cunoscuti producatori din aceasta industrie. Printre brand-urile care fabrica aceste articole si care se pot gasi in gama Ilbambino.ro se numara si urmatoarele:

  • 4moms, Adamex, ABC-design
  • Baby Design, Chipolino, Cangaroo
  • Coletto, Graco, Cosatto
  • Hauck, Kinderkraft, Lorelli

Carucioarele pentru copii 2 in 1 sunt denumite astfel pentru ca au doua module diferite, cu doua meniri functionale deosebite:

  • Primul modul este ideal pentru bebelusii nou-nascuti pentru ca este format din landou si din carucior. Acest modul se foloseste atunci cand cei mici se afla in incapacitatea de a isi tine singuri echilibrul, adica atunci cand cei mici au nevoie de mult somn. In acest modul, prichindeii vor putea sa se odihneasca si sa se bucure de un grad mare de confort. Materialele folosite la confectionarea landoului sunt moi si de calitate, sasiul este din materiale usoare, precum aluminiul, cadrul este prevazut cu suspensii si se poate plia facil, ceea ce inseamna deopotriva ca nu ocupa mult spatiu la depozitare
  • Al doilea modul se foloseste atunci cand cei mici pot sa stea singuri in sezut si este compus din carucior si un scaun sport. Acest modul se adreseaza copiilor a caror greutate este mai mare de 8-10 kilograme

Caruciorul 2 in 1 – cu ce accesorii este prevazut?

Carucioarele 2 in 1 din colectia pusa la dispozitie de magazinul online Ilbambino.ro, intrucat sunt prevazute cu sisteme de pliere si cu mai multe module, se adapteaza atat nevoilor bebelusilor, cat si celor ale parintilor.

Schimbarea de la landou la scaun se efectueaza rapid, chiar si cand copilul doarme, carucioarele sunt prevazute cu bare de protectie, roti demontabile si pivotante, care isi dovedesc eficienta atunci cand este necesara depozitarea caruciorului, saculete pentru picioare, genti pentru scutecele murdare, huse pentru protectia impotriva soarelui, a vantului sau a ploii, pernute si sisteme de siguranta cu centuri care se prind in mai multe puncte.

Asadar, inainte de a va cumpara un simplu carucior, puteti sa faceti o investitie intr-un articol multifunctional pentru copii: caruciorul 2 in 1.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *