Tu cum te menti in forma?

Stiu!!! Sunt o puturoasa si asta nu pentru ca nu vreau ci pentru ca intotdeauna dau vina pe altceva sa nu fac sport, adica nu doar o data mi-am facut abonament la sala , la kangoo jumps , aerobic, zumba, etc. Dar niciodata nu am rezistat mai mult de doua luni, stiu ca trebuie sa fie un stil de viata si stiu ca nu trebuie sa mergi acolo fortat ci din placere. Dar era destul sa intervina ceva o data, de doua ori si sa nu pot merge si eram gata nu mai mergeam deloc.

In momentul de fata mi-ar fi greu sa merg, adica nu am timp ( acum vin criticii care spun ” daca vrei sa mergi cu adevarat iti faci timp ” ) . Sunt mai tot timpul activa , merg pe jos mult , de obicei aproape fug sa il iau pe Mario de la gradinita , nu cred ca exista zi in care sa nu transpir din cauza grabei si agitatiei.

As vrea sa spun ca m-ar ajuta un aparat fitness sa ma mentin in forma , dar cu siguranta il vad dupa cateva saptamani parasit intre-un colt al camerei. Asa ca as fi ipocrita sa ma falesc cu ceva ce nu as utiliza zilnic desi mi-ar placea.

Poate daca aveam un serial de urmarit la televizor as fi ales o bicicleta dar nici ala nu am timp sa il urmaresc , televizorul il tin doar pentru copilas… asa ca as alege un Smartwatch Apple Watch Sport

1457524667Smartwatch+Apple+Watch+Sport+MLCH2ZP,+Retina+Display,+Bluetooth,+Wi-Fi,+Bratara+silicon+38mm,+Carcasa+din+aluminiu,+Rezistent+la+apa+si+praf+(Roz+Mov)

Astfel pot vedea in timp real monitorizarea mea fizica, caloriile pe care le ard.  Usor de folosit dar si compatibil cu telefonbul meu actual.

Probabil o sa spuneti ca am ales varianta cea mai usoara, dar din pacate nu l-am ales din comoditate ci pentru ca se adapteaza cel mai usor stilului meu de viata agitat.

Comments

comments

One thought on “Tu cum te menti in forma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *