Jucaria copilariei mele

De fiecare data cand merg la raionul de jucarii ma opresc sa le analizez pe toate ( aproape toate ) . In special la cele pentru fetite , pentru ca imi aduc aminte de mine mica , cand imi doream cu ardoare o casuta pentru papusi, mai exact pentru papusa pentru ca doar una aveam. Accesorii precum masina de spalat de jucarie, fier de calcat, mobila pentru papusi, etc. Insa mama nu avea posibilitatea de a-mi cumpara ceea ce-mi doresc si nici nu stiu exact daca se gaseau pe atunci , doar cei mai norocosi ce primeau jucarii din Germania, America , aveau asa ceva. Nu imi ramanea decat sa inventez eu dintr-o cutie de carton o casa cu fereste si usa, o carte era patul papusii, sau un cearceaf mare pus peste masa forma cortul meu.

Insa chiar si asa am avut o copilarie frumoasa, o copilarie cu prieteni, cu jocurile copilariei precum “tara tara vrem ostasi”, ” mima” , ” para” , “lapte gros” etc. O copilarie in care nu se prea simtea diferenta intre clasele sociale ca si acum ( din pacate ). Isteria “pokemon go ” pe vremea mea a fost jocul tetris

.images

Eram pur si simplu innebuniti si ne intreceam iar cine facea cele mai multe puncte castiga. Probabil ar fi jocul pe care l-as cumpara si in ziua de azi daca l-as gasit pe undeva, doar asa de dragul copilariei din care nu mai am nici o jucarie ca si amintire.

Acum printre miile de jucarii ce se gasesc pentru copii , ceea ce m-a atras in mod deosebit a fost nisipul kinetic, asta pentru ca il tine ocupat pe copil intr-un mod placut. Nisipul nu se usuca , nu e toxic, nu se lipeste de maini, nu murdareste si este 100% sigur pentru ca are efect microbian, perfect pana si pentru copilasii cu alergii deoarece nu contine caseina si gluten.

_vyrp12_2EY05450_large

Precum citisem nisipul kinetic este format din 98% nisip si 2% magie ( polimeri) :). O data atins incepe magia , cred ca ar fi cea mai perfecta jucarie pentru oricare copilas .. dar si pentru mine 🙂 sau mai bine zis copilul din mine.  E un mod perfect de a aduce plaja in casa ta fara a avea grija murdariei, pentru ca agentul ce leaga particulele de nisip ajuta la adunare lui in cateva secunde.

Pentru dornicii care isi doresc nisipul kinetic varianta originala il puteti gasi aici http://www.nisip-kinetic.ro/ .

Comments

comments

2 thoughts on “Jucaria copilariei mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *