Vacanta gratuita in Vama Veche pentru tine si inca 7 prieteni

Imi e dor sa merg la mare, mai ales ca eu sunt o mare iubitoare de vara, de mare. Anul acesta o sa ajung la ea negresit. Printre lucrurile pe care trebuie sa le pun in valiza cu siguranta e unul sau mai multe, care nu ar trebui sa lipseasca , insa de care duc lipsa de parca un spiridus a venit in fiecare noapte si mi-a furat unul cate unul pana am ramas fara un prosop mare de plaja.

Asa ca la mare nu as putea pleca fara prosoape , zic la plural pentru ca niciodata unul nu-i destul. . Asa ca achizitionarea a cel putin patru prosoape inainte de plecare nu ar strica deloc.

Bineinteles ca va ” invidiez ” pe voi aceea ce mergeti cu gasca la mare si va distrati pana la epuizare. Probabil cea mai frumoasa vacanta e cea in gasca… la mare .Iar pentru voi ce va doriti sa ajungeti in Vama Veche la Sandalandala – cel mai cool loc de camping din Vama , am o veste buna, Acum aveti sansa de a ajunge acolo si nu oricum ci cu inca alti 7 prieteni pentru un weekend intreg in perioada 26-29 august 2016. 

Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa cumparati orice produs de pe site-ul Zorile.ro pana in data de 21 august 2016 si intrati automat in concurs. Vor fi trei castigatori cer vor putea lua fiecare in parte cate 7 prieteni in Vama Veche. Castigatorii si prietenii lor au camparea ( paturi ) in Cortul celor Sapte Simturi si mic dejun asigurat . 

Practic faceti ” cheta ” , puneti bani, cumparati acolo un ghiozdan, un prosop sau mai multe, de ce nu incaltari sau altele si aveti sansa sa o ” taiati ” la mare o pentru o distractie de neuitat.

Ne vedem in cel mai tare camping din Vama Veche? Bafta la concurs!

P.S. Cu ocazia acestui articol am aflat de cel mai tare post in Vama Veche, e deja pe wishlist 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *