Routere si echipamente retea la conectica.ro

Probabil majoritatea dintre voi aveti grupuri pe whatsapp. Grup cu gasca de prieteni, grupul de lucru, grupul de familie, grupul doar cu fetele/ baietii. Idea e ca ele exista la majoritatea in telefon . Dar nu stiu cati dintre voi nu aveti parte de mesaje in timp real , de exemplu cand sunteti acasa si sunteti conectati la reteaua voastra wi-fi vi se intampla sa va intre mesajele mai tarziu decat ora la care au fost trimise? Ei bine mie mi se intampla destul de des sa raman in urma cu stirile de pe grupuri doar pentru simplu fapt ca internetul  meu prin modem-ul pe care il am sa fie mult mai slab. Si uite asa eu sunt ” intarziata” de pe whatsapp.

Sau nu doar ” intarziata ” ci si cea care trebuie sa aiba muuulltaaaaaaa rabdare atunci cand se incarca un film , sau cand am treaba pe laptop si exact in acel moment nu se incarca paginile de care am nevoie .

Insa toate astea se pot schimba, stiati ca exista totusi Conectica ? Ea reuseste cu succes sa te scoata din impas , pentru ca este reteaua ce iti ofera viteza la putere maxima, stabila si acoperire extrema, toate astea prin router sau cablu retea .

Pe langa cele de mai sus ofera spre vanzare si echipamente IT&C fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata .

Normal ca am apelat si eu tot la ei , asa ca am achizitionat acesto router

am incercat sa il instalez eu , dar nu stiu din ce motiv ultimul pas nu mi-a iesit deci am chemat un ” priceput ” sa il rezolve, zic asa pentru ca nici domnul nu stia exact cum a reusit sa il instaleze semn ca era amator. Insa idea era ca reusise sa il faca sa functioneze si acum internetul meu merge struna , ma pot uita la un film linistita fara sa astept sa se incarce, ah si nu in ultimul rand nu mai sunt ” intarziata ” de pe whatsapp.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *