Florarie Online in Bucuresti, Olla.ro

Dupa primirea inelului si cererea de casatorie orice mireasa se gandeste deja la ziua nuntii si si-ar dori ca aceasta sa fie cat mai repede. Insa din pacate majoritatea restaurantelor sunt ocupate daca vrei sa faci nunta in scurt timp, muzicantii sunt deja rezervati la fel si foto-video sau florariile .

Insa prietena mea vroia neaparat in anul in care a fost ceruta in casatorie sa aiba si nunta, asa incapatinata cum e ea nu vroia sa renunte de parca un an in plus pe langa cei 7 mai conta. Dar ea nu si nu, ca vrea anul asta. Asa ca am umblat si am sunat pe la toate restaurantele posibile pana am dat de unul liber , spre norocul ei renuntase un alt cuplu la rezervare.O data ce restaurantul il avea deja,  a mai trebuit sa caute un dj, fotografi dar si doi oameni care o sa filmeze pe care intr-un final i-a gasit.

Desi partea grea am crezut initial ca o sa fie gasirea unui restaurant liber intr-un timp atat de scurt, adevarata aventura a fost gasirea unei florari dispusa sa ii faca florile la data stabilita. Iar cand a venit vorba de flori a fost cea mai pretentioasa mireasa de pe pamant, a vrut cele mai frumoase aranjamente florale, pe care si cel mai nepasator invitat sa le remarce. Intr-un cuvant vroia tot ceea ce era mai de calitate.

Singura idee ce imi venea in minte e sa cautam o florarie online in Bucuresti si am gasit Olla.ro unde am putut vizualiza modelel de buchete mireasa  ce i-au placut inca de la prima vederen, insa parca mai avea inca retinerile ei asa ca am cautat pareri despre aceasta florarie iar cuvintele si recomandarile au fost unele pozitive. Iar pe langa toate acestea Floraria Olla.ro este furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Si uite asa norocoasa cum e ea a gasit cea mai priceputa florarie din Bucuresti alegandu-si cu incredere cele mai frumoase buchete si aranjamente florare , fara a mai avea vreo frica.

Concluzie? Atunci cand vrei ceva cu adevarat cu siguranta o sa ai .

Comments

comments

One thought on “Florarie Online in Bucuresti, Olla.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *