Birou Traduceri –> IMEDIATE

Din pacate multe merg pe dos la noi in tara, la fel i se intampla si prietenei mele. De ce? Ei bine pentru ca dupa multi ani stati in Italia se intoarce in concediu la ea acasa , adica in Romania. Bineinteles ca in ziua de azi sunt putini aceia ce nu au un card bancar desi e foarte practic.

E mult mai simplu cu un card, scoti de oriunde , nu umbli cu banii cash dupa tine , deci .. mult mai usor, La fel a facut si ea cand a venit acasa. Intr-una dintre dimineti a mers la banca sa scoata banii de pe card si ce sa vezi? SURPRIZA, fara nici un motiv bancomatul retine cardul . Merge la ghiseu , ea fiind in mod normal si titularul cardului, la ghiseu i se supune ca nu o sa primeasca cardul. Pentru ca trebuie sa sune la banca italiana sa le spuna sa trimita la banca romaneasca o scrisoare in care sa mentioneze ca e totul in regula cu cardul, contul , etc. Dupa o gramada de nervi si fara bani in buzunar suna la banca italiana, de acolo i se spune ca ei nu trebuie sa trimita nimic deoarece e totul in regula. Bineinteles ca banca de la noi nu accepta aceasta explicatie si nici nu ii da cardul inapoi. Asa ca prietena mea insista cu rugaminti la banca italiana care dupa lungi insistari accepta sa trimita o scrisoare , doar ca mai ramanea ca ea sa caute un Birou de Traduceri Legalizate in Bucuresti care sa o ajute in traducerea scrisorii si bineinteles in legalizarea ei.

academia-de-traduceri-1

Nu a vrut sa incerce la orice traducator , pentru ca isi dorea o traducere corecta facuta de profesionisti, fara a avea apoi probleme din nou la banca. Despre Academia de Traduceri citise doar lucruri pozitive . Pe langa sutele de recomandari pe care le are, ceea ce a atras-o la inceput a fost ca ei ofera serviciile lor intr-un timp ultra-rapid. Asa ca problema ei a fost rezolvata intr-un timp foarte scurt la acest birou Traduceri din Bucuresti.

Astfel un birou de Traduceri legalizate cu serviciile de calitate a reusit sa ii traduca scrisoare din limba italiana in romana. Problema cu banca fiind rezolvata intr-un timp foarte scurt, iar ea reusind sa isi recupereze cardul.

Fiindu-i alaturi in toata nebunia de mai sus, nu am putut face altceva decat sa va recomand acest birou Traduceri din Bucuresti, pentru ca au fost promti si foarte profi.

Un birou de Traduceri legalizate cu peste 5000 de clienti multumiti printre care nume cunoscute ca :

  • Biofarm
  • Enel
  • Lukoil
  • Omniasig
  • Mega Image, etc.

10428605_609582889162953_2305519173177230277_n

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *