Mobila la comanda pentru o casa noua

Voi stiti cum e atunci cand ai noua ta casa ori apartament? Si incepi sa o amenajezi asa cum iti dorest? Ei bine nici eu din pacate. Dar am vazut entuziasmul prietenelor mele si spun cu sinceritate ca si eu mi-as dori sa am parte de el. Insa pana atunci ma bucur pentru ele si traiesc prin ele aceleasi emotii, impliniri dar si stres in cautarea a ceea ce isi doresc pentru casa lor. Inainte sa iti trebuiasca un lucru il vezi peste tot si ti se pare frumos insa cand ai nevoie de acel produs chiar tu , nu ti se mai pare asa de frumos, potrivit pentru gustul si casa ta , nu-ti mai place culoare, calitatea , pretul, etc. Asa se intampla si cand vrei sa iti mobilezi casa. Mai exact cu mobila tineret, pentru ca la fel ca restul casei si acele camere tineret trebuie sa fie completate cu mobila tineret , pentru ca nimeni nu-si doreste in casa noua mobila veche si demodata intr-o camera tineret.

Astfel ca atunci cand a venit momentul sa mobileze camera tineret era si normal sa caute mobila pentru tineret insa nimic din ceea ce era expus in magazine nu i-a multumit asa ca au ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa comande acel mobilier camera tineret exact asa cum isi doresc .

Insa nici aceasta munca nu a fost usoare , pentru ca nu e usor sa gasesti o firma de incredere la care raportul calitate – pret sa fie unul corect. Asa ca ambele prietene au mers pe recomandari . Au intrebat in jurul lor cine si-a facut pe comanda mobilier camera tineret . Au fost multi care au recomandat ca mobila pentru tineret sa fie facuta pe comanda la Unican

Inca din 1998 Unican a reusit sa multumeasca toti clientii , producand mobila pentru tinere, mobila la comanda pentru bucatarii dar si pentru restul casei.

Membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania respecta standardele internationale de calitate in producutia mobilei la comanda.

Astfel si ele au comandat tot de la ei mobila pentru toata casa. Au fost multumite, mobila de calitate si exact asa cum si-au dorit.

O data comandata mobila, la livrare se asigura montarea ei avand si garantia produselor la final.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *