Tu ai fost in vacanta?

Stiati ca daca prindeti o Oferta Last Minute platiti vacanta mult mai ieftin decat ar fi normal ??? Mult mult mai ieftin . Pana si eu m-as fi dorit sa prind o vacanta Last Minute in vara asta cand am fost la mare cu copilasul meu Mario, mai ales ca vacanta noastra a fost una cu buget limitat si tocmai de aceea am fost pe la sfarsitul lunii august.

Dar daca nu am stiut de unde sa cumpar aceasta oferta Last Minute am incercat sa ma descurc singura cautand cazare pe internet, cautand statiunea la care sa mergem desi nu stiam cum e acolo. Nu zic ca a fost rau, dar zic ca se putea mai bine , poate cu o vacanta Last Minute  vedeam ceva mult mai frumos la aceasi  bani sau poate cu bani mai putini.

Dar stiti ce se intampla de obicei cand cauti ceva si nu gasesti? Se intampla sa gasesti mai tarziu ceea ce iti doreai, in cazul meu vacanta Last Minute !!! Oferta Last Minute m-ar fi “coafat” acum o luna si cu siguranta aveam o vacanta cu mult mai frumoasa

.untitled

Dar ce faci cand gasesti de unde sa cumperi o vacanta Last Miunte? Dar tu nu mai mergi in vacanta anul asta? Pui bine site-ul la pastrare pana la anul viitor, strangi bani si profiti la anul de o oferta Last Minute misto. Dar ce mai fac eu pe langa? Va recomand si voua ceea ce am descoperit, cu siguranta unii dintre voi mai vor vacanta anul acesta si profita de ocazie.

Ceea ce e frumos e ca toate pachetele Last Minute au inclus biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel si cazarea. Vacanta Last Minute se poate plati prin PayU, plata in rate fara dobande ( nu am stiut ca poti pleca in vacanta platind si in rate), plata prin iTransfer, plata in numerar la agentie sau plata prin transfer bancar.

Ca sa va conving am luat exemplu de vacanta la sky in Bulgaria cu cazare la hotel Radina’s Way de 4* pe perioada 04.02.2017- 11.02.2017 pretul pentru un cuplu fiind de 380 euro cu micul dejun inclus . Eu am cautat acelasi  hotel si am facut simulare pe aceasi perioada, pretul final fiind de 591 euro fara mic dejun. Diferenta e de peste 200 euro . Deci cred ca se vede clar diferenta si cred ca oricare dintre noi prefera pretul mai ieftin pentru aceasi locatie. Deci de ce sa nu profitam? Vacanta placuta !!!

image

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *