Cine nu-si doreste un apartament al lui ?

Ea statea in Brasov, el statea in Galati, asa ca in numele iubirii el a ramas in Brasov. Anii trecusera iar ei se iubeau ca la inceput, Stiti voi atunci cand stati la parinti, ai vrea sa ai casa ta impreuna cu partenerul tau. Asa ca doar la gandul ca poti avea o casuta a ta, cat de mica ar fi , tot esti multumit. Insa ei au gandit intr-un mod diferit, au vrut o casa a lor dar daca tot se zbat sa realizeze acest vis au decis sa caute pentru a cumpara… nu o grasoniera , nu un apartament cu 2 camere ci au cautat Apartamente cu 3 camere Brasov tip 3A . Pentru ca isi doreau ca viitorul copil pe care il vor avea sa aiba camera lui , ei sa aiba propriul dormitor , iar salonul sa ie camera de zi dar sa aiba o canapea/ coltar extensibil in caz de musafiri.

Au luat la puricat ziarele de anunturi la rubrica apartament 3 camere Brasov si au inceput sa caute aparatment cu 3 camere. Au inceput sa caute cu ardoare si drept fiind erau multe anunturi , problema era insa ca nu-si doreau intr-un bloc vechi, stil vechi, tevi vechi si de obicei cu vecini batrani. Au gasit o multitudine de apartamente cu 3 camere dintre zecile de apartamente au ales cateva totusi pentru a le vedea, dintre care unul le-a placut ca si design , un apartament cu 3 camere foarte frumos amenajat, maricel, modern. Insa pe cat de tare le-a placut apartamentul in interior pe atat de putin le-a placut zona, blocul in sine, scara bocului, el fiind unul contruit acum multi ani. La o astfel de decizie cred cu stupoare ca trebuie sa fi foarte exigent cu toate cerintele ce ti le-ai notat.

La sfatul parintilor au decis ca cel mai bine e sa caute dezvoltatori  proiecte imobiliare care sa le poata oferi apartamente cu 3 camere exact asa cum si-l doresc. Pentru ca ei isi doreau spatiu, cladire noua, lucrari de calitate si de durata.

Nici aici munca nu a fost usoara , dar cu pozitivitate si mult rabdare in a cauta dezvoltatori proiecte imobiliare au gasit un apartament 3 camere Brasov tip 3A.

Probabil va intrebati  cum arata acest apartament mult cautat parca de cei mai pretentiosi cumparatori. Au gasit un apartament cu suprafata utila neta de 98,35 mp cu terasa de  13.20 mp. Suprafata totala construita fiind de 131 mp. O sa spuneti ca e enorm , dar la cum e compartimentat cred ca oricaruia dintre noi i-ar placea, inclusiv mie.

Este compartimentat astfel :

  • hol
  • bucatarie
  • baie pe hol
  • baie in dormitor
  • dressing
  • dormitor mare pentru ei
  • dormitor mic pentru copil
  • camera de zi
  • un balcon micut inchis ideal pentru un birou
  • terasa

Consider ca au fost foarte intelepti in alegerea facut iar pretul de aproximativ 62000 euro pentru acest apartament a fost unul corect si chiar foarte bun. Cei care le-au venit in real ajutor au fost gasiti aici http://www.isaran.ro/

La ei beneficiezi de 25 de avantaje la cumpararea unui apartament. Printre care : cel mai mic pret pe mp din Brasov GARANTAT, pret unic indiferent de metoda de cumparare ( prima casa, in transe, credit bancar), amplasare de exceptie, design exterior deosebit, parcare subterana si exterioara supravegheata video 24/24, locuri de joaca pentru copii, apartamente ultramoderne, centrala termica individuala Viessmann si multe alte avantaje atragatore ( mai ca m-as muta si eu in Brasov ).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *