Tu porti tocuri?

Stiati ca 14 septembrie a devenit Ziua Nationala a Femeilor #PeToc ??? Spre rusinea mea azi nu am purtat tocuri 🙁 , rusine , rusinica Bianka.

Nu vad nimic dezavantajos in purtarea tocurilor, bineinteles  ca medicii ar spune ca dauneaza sanatatii, coloanei , insa atunci cand vrei sa arati bine , sa fi feminina …RISTI.

Din punctul meu de vedere tocurile scot in evidenta feminitatea unei femei. Bineinteles ca nu vorbesc de femeile care nu stiu sa mearga pe tocuri , pe ele le sfatuiesc cu tot sufletul sa exerseze in casa pana invata si apoi sa le poarte si in vazul lumii. Femeilor nu va lasati invinsr de niste tocuri, toate ar trebui sa fim capabile sa mergem pe tocuri.

img_1685

De ce pe tocuri? Pentru ca face femeia sa aiba mai multa incredere in ea, sa se simta cu adevarat femeie, sexy, senzuala , eleganta , mereu cu o atitudine atragatoare, spatele drept , mersul plin de eleganta si feminitate.

12369128_10205155480302056_2914371873225019877_n

Nu ar trebui sa privim tocurile ca pe o povara, intr-un final tocmai de aceea se gasesc tocuri de toate marimile pentru toate gusturile . Ele pot fi comode in functie de marimea tocului, de producator dar asta decide fiecare femeie in parte .

A fi sau a nu fi #PeToc? A FIIII !!! pentru ca toate prietenele tale o fac, pentru ca orice femeie adevarata o face, pentru ca astfel esti mai increzatoare, mai feminina si mai atragatoare.

AHHH si cand nu mai poti , da-le jos cand nu te vede nimeni si odihneste-ti picioarele 😉

img_4175

 

Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.