Echipamente la locul de munca

Firma ai , contracte ai , locatie ai , angajati ai, dar dupa toata nebunia de acte pentru infiintarea firmei, de cautarea unor contracte de lunga durata  dar si dupa zecile de interviuri , te-ai gandit ca ai nevoie de echipamente pentru muncitori ? Normal ca orice angajator cauti slopete de lucru ieftine. Salopete ieftine nu inseamna neaparat salopete lucru de calitate joasa , ci doar faptul ca intr-un loc cu siguranta gasesti acelasi produs de calitate dar la pret mai mic fata de alti comercianti. E normal si obligatoriu sa le asiguri angajatilor echipamente protectia muncii adica in acest caz salopeta de lucru .

Angajatorul din cazul nostru deschisese o afacere mare intr-o locatie generoasa de service auto. Salopeta de lucru pe langa faptul ca e obligatorie si se regaseste in echipamente protectia muncii are si cateva avantaje in plus. Ele protejeaza hainele angajatilor , adica nu e nevoie sa isi cumpere singuri o salopeta de lucru dar nici sa isi “strice ” propriile haine la locul de munca . Pe langa asta ele sunt foarte practice avand posibilitatea de a fi cumparate in mai multe modele printre care salopeta lucru cu multe buzunare

 

Foarte practica pentru angajati avand posibilitatea sa poarte dupa ei ustensilele necesare fara a fi nevoiti sa le caute de fiecare data.

In plus salopetele de lucru fie ele salopete ieftine daca le cautati la Dispo Trading le gasesti la reducere , calitative si le pret mic :). Apoi la primire le poti inscriptiona pe piept cu numele firmei iar pe spate cu numele firmei , numar de telefon si adresa astfel in acest mod iti vei face si reclama.

De ce va recomand magazinul online de mai sus ? Pentru ca vinde echipamente de protectie a muncii – Dispotrading , la pret de fabricatie, poate face salopetele in ce culoare doriti din material textil , doc sau tercot. Salopetele sunt de calitate, marca Missena fiind recunoscuta pentru calitatea superioara a salopetelor.

Tot la ei veti gasi produse necesare in saloanele de infrumusetare, incaltaminte lucru, manusi de unica folosinta, echipamente in industria alimentara, service auto, articole de curatenie, articole in domeniul medical, imbracaminte lucru, etc.

Toate produsele sunt marca inregistrata OSIM  iar calitatea produselor este atestata de certificatele ISO 9001, CE , dar si alte certificate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *