Cadouri pentru angajati

Nu , nu a venit inca Craciunul insa ma gandesc la el inca de acum, Sa nu ma intelegeti gresit, nu iubesc iarna din contra eu ador vara , ador caldura,  insa iubesc ajunul si ziua de Craciun si noaptea de Revelion. Iubesc cand Mos Craciun lasa sub brad acel cadou de Craciun ce parca l-ai asteptat un an intreg. Magia Craciunului. multe cadouri de Craciun , cadouri facute intre iubiti, amici, familie, colegi ….

Printre cele mai apreciate cadouri de Craciun se afla si cele primite de la seful de la locul de munca. De cele mai multe ori sunt cosuri cadou Craciun , insa pana la urma nu conteaza ce se afla in acele cadouri ci conteaza gestul in sine.

Pentru ca un angajat nu analizeaza cadoul in sine ( sau nu ar trebui) ci faptul ca sefului ii pasa si apreciaza munca sa si pe el ca om. Cumva angajatul este motivat , i se multumeste pentru munca depusa si se simte apreciat, ceea ce normal este si benefic pentru firma, Angajat multumit si apreciat = munca facuta cu mult spor.

Asa ca orice sef ar trebui sa faca acest minim efort pentru fiecare angajat in parte , normal ca majoritatea se gandesc la bani , insa se pot gasi cadouri Craciun ieftine precum si cosuri cadou Craciun sau chiar cadouri de Craciun personalizat pentru cine isi doreste sa fie mai special .

Totul e foarte simplu pentru ca se pot gasi cadouri de Craciun online, de altfel Debonaire vine in sprijinul celor care nu au timp sa umble dupa cadouri mai ales atunci cand au un numar mare de angajati , Tot la Debonaire veti  gasi cadouri de Craciun personalizate. Astfel se pot alege si cumpara cadouri de Craciun online  pentru ca multitudinea de modele de cadouri nu va lasa sa ramaneti indecisi. 

Pe langa cadourile pentru angajati Debonaire ofera si cadouri pentru angajatii cu copii 

Sunt special conceputi sa ofere ajutorul firmelor ce isi doresc sa daruiasca mici atentii angajatilor, tocmai de aceea comanda minima este de 1000 lei , transportul este gratuit , ofera personalizarea cadourilor prin includerea de produse promotionale personalizate, felicitari, carduri. Poate modifica continutul cadoului in functie de preferinte dar si de buget iar pentru cei ce au comandat cel putin o data se ofera discount-uri. Ofera cadouri pentru diferite zile importante precum: Craciunul, Pastele, 8 Martie si Martisor.

Acum stiti de unde sa cumparati cadouri Craciun ieftine , puteti aduce zambetul pe buze oricarui angajat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *