Sa o schimb, sa nu o schimb … centrala termica

Azi va povestesc despre centrale mai exact “fosta” mea centrala care a reusit efectiv sa imi imi intinda  nervii la maxim.

Iarna afara , frig afara , frig si in casa, Dau drumul la termostat ca tot omul cu centrala si las termostatul pe 23 de grade , uneori 24 ca eu sunt mai friguroasa asa. Inceputul noptii era unul calduros, la un moment dat ma trezeam de frig, de multe ori imi imaginam ca scot abur cand respir si tresaream din pat sa resetez centrala, mai ales ca Mario nu doarme invelit deci el cred ca era primul zgribulit de frig. Asta se intampla in fiecare noapte, de multe ori se punea pe avarii de 2-3 ori pe noapte. Dar cine avea bani sa se uite de centrale termice , din contra imi doream sa stiu unde sa ma uit de centrale termice ieftine.

A doua aventura era cand faceam baie pe repede inainte pentru ca atunci cand imi era lumea mai draga si eram cu spuma in cap si peste tot , centrala se punea pe avarii si venea doar apa rece… ca gheata. Ingrozitor, mai ales pentru o persoana friguroasa ca mine ajunsesem la un momendat sa imi fie teama sa ma mai spal , sa ma spal pe parti , adica intai pe cap , apoi pe corp ca sa nu ma prinda centrala chiar cu spuma peste tot.

Dupa atata suferinta am inceput sa caut pe net scriind pe google pret centrale, pentru ca nu mai era nimic de facut. Centrale termice gasesti peste tot important e sa gasesti comerciantul care vinde centrale termice ieftine si bune.

Uitandu-ma mai mereu la pret centrale am inceput sa pun bani deoparte. La un moment dat nu ma mai uitam la centrale in sine ci prima privire cadea mereu pe

……… centrale termice pret……….

……… centrale termice pret……….

……… centrale termice pret……….

de parca le visam si noaptea  Pana cand un prieten bun , specialist in astfel de achizitii el ocupandu-se cu construirea si vanzarea de apartamente, mi-a spus despre Berluni.

Mi-a spus ca la ei voi gasi centrala perfecta pentru nevoile mele, la un pret corect si de calitate Ei iti pot oferi servicii de montaj al centralei , livrare bineinteles dar si autorizare. Pe langa tot pachetul de servicii este un magazin atestat. Deci siguranta .

Acum fac baie si inca mai am teama ca o sa vina la un moment dat apa rece, am ramas cu sechele si inca fac dusul pe repede inainte :)))

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *