10000 km ulei schimbat!

E o  vorba din batrani, daca nu ai grija de masina si nu o repari la timp atunci cand o sa inceapa sa se strice o sa se strice toate. Nu spun ei asta degeaba, asa e si la om , nu te tratezi la timp o sa te trezesti la un moment dat plin de boli. Asa ca fa din cand in cand cate un schimb de ulei si filtru de ulei fie el la corpul tau dar nu uita si de masina.

O masina ingrijita e o masina “pe viata” . Eu obisnuiam sa ii fac schimbul la ulei si filtre la 10000 de kilometri , nu zic ca sunt desteapta pamantului , dar faceam asta la sfatul mecanicului meu sau a celor ce cu siguranta se pricep mai bine ca mine. Cautam mereu din timp ulei auto pe Autohut.ro si achizitionam de la ei ulei auto si filtre ca se le pun in portbagaj si sa le am acolo cand aveam nevoie. Pe Autohut ( eu sunt o fana cumpraturilor online ) gasiti o multitudine de produse pentru masina, exact ca si intr-un magazin real de piese auto poate chiar mai dotat. Uleiuri de motor de toate felurile, cum bine stim uleiul de motor se gaseste sub diferite denumiri si anumite coduri pentru ca un ulei auto difera de un altul spre exemplu prin vascozitatea lui dar un ulei de motor se poate diferentia si prin componenta lui. Tocmai de aceea diversivitatea in uleiuri de motor este atat de mare, iar pentru a sti exact ce ulei trebuie sa folosesti iti poate veni in ajutor cartea masinii dar si propriul tau mecanic.

Nu e suficient sa mergi sa te uiti doar la pret si sa il iei pe cel mai ieftin ci si sa sti ce trebuie sa cumperi si bineinteles sa pui pret si pe calitate “mancare” sanatoasa , masina sanatoasa.

Am ales Autohut. ro pentru ca la ei am gasit intotdeauna ce am cautat, daca se intampla sa fiu in Bucuresti de multe ori mergeam personal la ei pe Bulevardul Nicolae Grigorescu  si cumparam serviciul complet de ulei si manopera a schimbarii uleiului si filtru.

Tot ei ofera servicii de mecanica si electrica pentru orice de autoturism asta pe langa magazinul online ce ni-l pune la dispozitie

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *