Ai carte, ai parte!

A inceput scoala si cu ea necesitatea rechizitelor pentru elevi, pana si la gradinita e nevoie de ele, de caiete speciale . Imi aduc aminte cu drag inceperea fiecarui an de scoala, efectiv iubeam noile caiete , noile carti si aveam grija sa nu le rup, sa nu le fac  “colt de magar ” , pentru mine erau un fel de cadou pentru inceperea anului scolar,. Desi nu stiu acum cati copii mai sunt incantati asa cum eu. Cel mai frumos atunci cand ai nevoie de carti este sa le gasesti pe toate in acelasi loc daca se poate si la un pret corect. Fie ele carti printate,  audio, carti de medicina in 7 limbi , carti pentru copii , prescolari sau elevi.

Dar o data cu tehnologia a venit si usurinta muncii noastre , deci poti cumpara carti de medicina sau pur si simplu carti pentru orice si dintr-o librarie online. 

Mult mai simplu sa accesezi magazinul onlineeu ador sa stau in pat si sa caut printre multitudinea de carti existente intr-o librarie online , dintotdeauna am preferat cartile printate pentru ca ador mirosul lor atunci cand le citesc si le simt mai aproape de mine.

In general sunt un fan al librariilor online dar si al magazinelor online. Pentru ca nu am timp sa umblu prin oras si pana la urma e mult mai usor si mai convenabil sa cumpar acelasi produs stand acasa pe canapea .

La fel a facut si prietena mea cand dupa atata umblatura prin oras dupa anumite carti de medicina ce pareau aproape imposibil de gasit, a reusit intr-un final sa le gaseasca online la Books Express  si tot de acolo a cumparat si cateva carti deosebite pentru copilasul sau . Si stau si ma intreb oare nu era mai simplu daca folosea de la inceput internetul pentru achizitionarea acestor carti , fara pierdere de timp, fara umblatura si cu nervii intinsi la maxim???

De cele mai multe ori la Books Express am gasit carti din punctul meu de vedere mai rare, adica greu de gasit prin alte parti , carti in general pentru studenti.. Tot la ei pentru a nu pierde prea mult timp ai la dispozitie un librar personal caruia ii poti scrie un mesaj cu ceea ce cauti si el te contacteaza mai apoi telefonic sau scris raspunzandu-ti cererii.

O sa gasiti carti din toate categoriile, de multe ori la promotii se poate face livrare expres atunci cand de exemlu aveti nevoie urgent pentru un proiect sau de ce nu pentru un cadou. Exista posibilitatea platii in rate, puteti returna cartile comandate si bineinteles la ei veti gasi cele mai noi aparitii.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *