Bani extra pentru gradinita/ scoala. Da sau nu?

Inceperea gradinitei dar  si a scolii vine intotdeauna cu emotii , cumparaturi dar si o sedinta a parintilor unde de obicei se prezinta programa anului nou scolar, de ce bani e nevoie pentru rechizite, caiete speciale, activitati extra precum : engleza, germana sau dansuri. Dar pe langa toate astea de multe ori se cer bani, mai ales la gradinitele de stat, pentru diferite renovari. Noi in anii trecuti am dat bani  pentru saltele noi, lenjerii de pat, zugravit in clasa, schimbat parchetul  jaluzele verticale, cumparat mocheta plus bani pentru montarea gresiei pe hol. Nu pot sa spun decat ca cei ce vor fi anul viitor in grupa mica si vor nimeri in clasa baietelului meu o sa fie norocosi, pentru ca nu stiu pentru ce anume ar trebui sa mai dea bani daca e totul nou.

Ma gandeam totusi ca holul de la intrare si cel spre care se merge in sala de mese ba chiar si sala de mese ar necesita  o mica inbunatatire , poate un linoleum intr-o singura culoare dar o culoare vesela sau si mai bine un covor pvc.  Deci dragi parinti de prichindei nu cred ca scapati fara cheltuiala 🙂

linoleum-natural-tarkett-2-50mm-14825320-style-elle-albastru_10355

As alege un covor pvc  in detrimentul linoleum-ului din mai multe motive chiar daca vorbim de preturi  sunt un pic mai mari , rezistenta este mai importanta.

covor-pvc-eterogen-tarkett-pt-trafic-intens-spark-bej-v03_9767

Primul motiv ar fi aspectul , este special conceput pentru spatiile intens circulate,  plus ca este antibacterian , ideal pentru  o gradinita, pentru zona meselor unde se mananca .  Personal as alege pentru gradinita covor pvc Tarkett sau Egger  de la Emenatwork pentru ca au modele frumoase, preturi bune si ofera la dorinta cumparatorului si serviciile de montare.. Un covor pvc necesita o montare profesionala deoarece este o solutie complexa. Este special conceput sa reziste la traficul intens, la zgarieturi , special conceput cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru o curatare mai usoare .

Anul acesta fiind ultimul an am scapat usor la prima sedinta pentru ca noi parintii am investit banutii in anii trecuti ,  darrrrrrrr… nu zic hop pana nu sar gardul 🙂 pentru ca nu e tarziu pentru o noua sedinta sau noi idei de investitie.

La voi cum a fost  prima sedinta ?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *