Ti-e frica de lift?

Cred ca oricare dintre noi are macar o fobie, fie ea legata, de animale, insecte, pasari, plante sau chiar de un elevator modern. Nu glumesc deloc, eu sunt o persoana cu fobii, de exemplu nu m-as atinge in viata mea de un paianjen, de un fluture de noapte, goange mari , serpi, sobolani si spatii mici … mai ales de spatiile mici .

Dar imi e frica de elevatoare , pentru ca in ele spatiul e limitat , intr-un elevator nu ma simt deloc confortabil mai ales ca intotdeauna stau si imi imaginez ca se va bloca intre pereti , sau ca mecanismul de care e prins se rupe si o sa cad in gol. Niciodata nu am urcat intr-un elevator fara insa a ma gandi la cele de mai sus si nu e deloc placut. De foarte multe ori in cele vechi nu ma urc chiar daca am de urcat pana la etajul 10, prefer sa nu risc ci sa urc pe scari chiar daca ma obosesc. Radeti sau nu sa stiti ca frica de elevatoare nu se compara deloc cu frica de pene , cunosc o persoana care fuge de rupe pamantul cand vede o pana si nu e deloc mic si firav si nici macar femeie. Semn ca fobia nu tine cont daca esti mare si fortos 🙂 

Intr-o zi am mers cu Mario la un magazin din oras aflat  chiar in spate la spalatoria Easy Wash  , magazin facut pe etaje, mai exact doua. De obicei urcam si coboram scarile fara probleme fara a utiliza elevatorul dar de aceasta data Mario … “Mami, mami vreau cu liftullllll” …”Mario chiar vrei? “….”Daaa , te rogggg” . Stiu ca acel elevator e realizata de o firma cu renume precum MP IFMA, companie ce asigura siguranta utilizarii, ofera servici de modernizare, intretinere, consultanta, ascensoare pentru toate cerintele.

Stiu … teoretic stiu ca fac lucru bun , rezistent si de durata , super ultra modern , dar si asa tot acelasi gand am cand ma urc intr-un lift, singura diferenta e ca in acestea urc chiar daca mi-e frica in schimb in cele vechi nici gand.

M-am conformat si m-am urcat in acel elevator de dragul copilului caruia nici prin gand nu-i trecea ca eu am frica de a ma urc in el 🙂

 

Comments

comments

One thought on “Ti-e frica de lift?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *