Pozitia la birou

Pozitia corpului la birou este foarte importanta, pentru ca degeaba ne cumparam diverse scaune birou daca nu stam corect in ele Se intampla ca dupa o zi de lucru intr-un scaun ergonomic sa plecam de la munca cu dureri de spate si aici ma includ si pe mine, eu recunosc ca am momente in care stau gresit intr-un scaun pentru birou si tocmai de aceea am frecvent dureri de spate .

Daca nu stam corect in scaune de birou , pozitia  corpului gresita solicita o forta destul de mare si incomoda tocmai de aceea avem si durerile de spate ce in timp se pot agrava. Nu uitati ca o data la 30 sau 60 de minute este recomandata pauza atat pentru fizic, picioare, brate dar si ochi. Statul la birou gresit in scaune de birou duce si la aparitia celulitei ceea ce cu siguranta noua femeilor nu ne place deloc iar pentru a evita acest lucru , ridicati-va atunci cand aveti pauza si plimbati-va prin birou.

Daca nu aveti un scaun ergonomic la locul de munca si postul ocupat va obliga sa stati pe scaun atunci ar trebui sa cereti patronului achizitionarea unui scaun pentru birou.  Pozitia in aceste scaune ar trebui sa fie cu talpile lipite de podea, spatele drept lipit de spatar, umerii relaxati , bratele cat mai aproape de corp, coatele indoite si sa incerci din rasputeri sa nu te lasi in jos pe scaun , gandeste-te la pozitia coloanei atunci cand stai tot indoit. Pe mine de multe ori ma motiveaza durerea de spate dar imi repet mereu “Bianka, ramai asa indoita , indreapta-te”. Bineinteles ca nu raman asa dar e un motiv sa ma ridic si sa stau dreapta chiar si dupa 7 ore de munca la birou.

Atunci cand se achizitioneaza un scaune birou trebuie urmarite anumite aspecte precum faptul ca se poate regla inaltimea, suportul lombar este si el la fel de important pentru ca trebuie sa se potriveasca perfect cu forma coloanei vostre, reglajul unghiului, latimea manerelor,

E mai dificil cand trebuie cumparate scaune pentru birou angajatilor, pentru ca nu toti au forma coloanei la fel si atunci se cauta achizitionarea unor scaune birou ieftine dar bune, reglabile pentru orice tip de fizic . Scaune birou ieftine la calitatea superioara o sa gasiti in magazinul online Acaju

Asta pentru ca e foarte important sa tinem cont de pozitia noastra ce ne poate afecta in unele cazuri destul de  grav. Atunci cand cauti scaune pentru birou trebuie sa stiti ca nu orice scaun ieftin e si bun , ca nu orice scaun ieftin e si ergonomic,. Tocmai de aceea Acaju va garanteaza produsele 24 luni. Tot la ei poti returna produsul in 60 zile daca nu esti multumit de scaunul ales si daca nu-ti permiti un scaun cu banii jos atunci il poti cumpara in rate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *