O boxa peste tot cu mine.

Era marti , ba nu era miercuri…. bine nu mai stiu exact ziua , insa stiu exact ce am primit in ziua aceea. Cineva ma suna si imi spune ca am un colet , nu e prima oara cand primesc colete si nu stiu de unde 🙂 dar de aceasta data nu mai puteam face nici macar o legatura, o mica suspiciune nimic, Mi-a ramas doar sa astept sa sune curierul la usa dupa care sa descopar despre ce e vorba.

Curierul sosise cu o plasuta mica alba ca cele pentru  cadou, sigilata bine. O deschid incet , era capsata bine, inauntru dau de o chestie relativ mica,  sa zic un pic mai mare ca si pumnul meu . In toata ignoranta mea nu stiam ce e si cu ce se mananca si la ce serveste, ah era sa uit, inca nu stiam cine sunt cei ce mi-au trimis-o.

M-am tot uitat la ea pana cand intr-un final am citit instructiunile . Astfel am aflat ca minunatia aia era o boxa bluetooth , o boxa portabila din gama boxe wireless. Da!! cred ca v-am zapacit , defapt era o boxa portabila  ( pentru ca era mica ) compatibila la orice sistem de operare, la orice dispozitiv, ce se putea conecta cu usurinta la un dispozitiv print-un cablu sau prin bluetooth , nu degeaba se numeste boxa bluetooth, sa nu uit de  faptul ca aceste boxe wireless se pot conecta  si cu ajutorul wireless-ul evident.

Vorbesc despre aceasta boxa la trecut deoarece nu am fost deloc atenta  ultima oara cand am o aveam in mana si am trantit-o pe jos, acum se aude in ea de parca un extraterestru sau mai multi vor sa imi transmita un mesaj pe fundalul melodiei 😀 . Tocmai de aceea atunci cand imi voi achizitiona un car kit bluetooth auto cu telecomanda o sa imi cumpar eu de aceasta data o boxa cu aceleasi caracteristici. Pe mine m-a fascinat ca in simplitatea ei putea sa se conecteze la orice si oricum dar mai ales ca volumul era foarte mare si bun chiar daca ea era mica

.boxa-bluetooth-ozn

Tind sa cred ca o voi achizitiona de la Super Misto , pentru ca boxa e super misto 🙂 cu livrare gratuita, se ofera garantie si pot sa o verific la livrare. Super misto 🙂

P.S. Nu stiu de unde era boxa primita , dar ma gandesc ca avea legatura cu blogul ca altfel nu-mi explic.

 

Comments

comments

2 thoughts on “O boxa peste tot cu mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *