Nu schimbi placutele? Iti risti viata

Azi povestea nu e despre discuri frana Logan , dar subiectul articolului duce tot catre discuri frana si placute……dar alt model de masina…

Eram cu o prietena in masina ne indreptam spre centrul comercial, eu pe drum cu prioritate  , din partea opusa o masina oprita vroia sa faca stanga, era normal sa astepte ca doar eu aveam prioritate. Femeia din masina rosie, statea pe loc, semnaliza stanga si se uita la mine asteptand sa trec, cel putin asa credeam eu … insa nu , s-a uitat la mine si in ultima clipa in timp ce ma apropiam de ea , probabil s-a gandit ca are timp si mi-a taiat fata. Nu m-am pierdut cu firea ci am franat, dar se pare ca nu mai aveam placute de frana si se pare ca problema era pana la  discuri frana sau cel putin asa parea, pentru ca masina mea nu mai frana si eu ma apropriam periculos de femeia indrazneata. Nu e pentru prima data cand cineva sta si asteapta la stop si cand ma apropii mai tare sa plece si el . Prietena mea urla eu incercam sa redresez situatia, Din fericire am avut noroc ca pe banda opusa de mers nu venea nici o masina si am reusit cumva sa o ocolesc.

Concluzia acestui incident cu final fericit e ca NU TREBUIE  sa circulati cu masina daca aveti placutele si discurile uzate, nu trebuie ca cumparati discuri frana ieftine si de proasta calitate, desigur puteti gasi discuri frana ieftine dar de calitate totul e sa stiti de unde sa le cumparati.

Eu imediat dupa ziua respectiva am fugit direct la mecanic si am reparat masina , i-am schimbat discurile si acum totul e ok cand putea sa fie mult mai grav . Acum pe langa faptul ca e reparata e si foarte curata pentru ca trecusem si pe la Easy Wash 🙂 imediat dupa vizita la mecanic .

Un pret disc frana variaza in functie de model si producator , nu  imi aduc aminte la masina mea cat au fost dar stiu de la un prieten ce de curand a avut nevoie de discuri frana Logan . Un pret disc frana poate fi intre 72 lei si 342 lei asta in cazul lui . Imi povestea ca cel mai bun pret l-a gasit la AutoAtu , magazin online de piese auto nemtesti pentru toate tipurile de masini  , iar daca cumparati de la ei piesele si le montati in service-ul AutoAtu beneficiati de verificare gratuita a franelor , a sistemului de incarcare a bateriei si a fluidelor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *