Tu cum suporti cumparaturile sotiei?

Stiti ca in fiecare mall eu am vazut acel fotoliu cu masaj? Oare de ce e pus acolo? Si imi imaginam ca e pus special pentru oamenii (  femeile) ce fac prea multe cumparaturi si au nevoie la un moment dat de o clipa ,de relaxare, de unde sa prinda energie si sa o ia de la capat cu umblatul prin magazine. Acel loc atat de relaxant ar trebui sa se numeasca Komoder de la comoditate sau mai bine Komoder.ro , astfe cu  siguranta poti gasi acel fotoliu cu masaj si online pentru al putea achizitiona pentru acasa sau … birou.

Cum ar fi sa probezi un fotoliu masaj de fiecare data  cand iti doresti sa il achizitionezi? Sa il gasesti acolo in locul Komoder sa il incerci , sa iti placa si apoi sa te decizi daca sa il si cumperi. Acum in locurile din mall gasesti un fotoliu, bagi banul , te relaxezi si c-am atat. Ar fi insa o idee mult mai practica daca in timp ce il probezi sa ti se spuna un pret fotoliu masaj, sa ti se prezinte tot felul de oferte de fotolii masaj ieftine sa poti sa cauti chiar tu  pe un panou fotolii masaj pret.

Tocmai in felul asta sunt convinsa ca cei mai multi clienti de fotoliu masaj  o sa fie barbati . Nici nu va trece prin cap de ce m-am gandit la asta. Ei bine imaginati-va, ea prin magazine, pe la cabinele de proba. El epuizat asezat pe o canapea langa cabina de proba sau chiar in picioare , se plictisete , il ia somnul, nu mai are rabdare si sta cu plasele ei in mana. La un moment dat vede un mare panou cu un pret fotoliu masaj , isi imagineaza cum sta el relaxat iKon fotoliu de pe panou

Cand in visul sau cu ochii deschisi vede o sageata mare rosie ce il conduce in coltisorul Komoder, unde se bucura de relaxare , de un masaj din cap pana in picioare. In acel moment isi doreste doar ca fotoliu sa nu se mai opreasca iar nimeni sa nu il deranjeze.

Tocmai de aceea imi imaginez ca cei mai multi dintre clienti o sa fie barbati ,

El, barbatul , ajuns acasa incepe sa caute printre fotolii masaj ieftine pentru ca isi dorea un astfel de fotoliu si la birou. Pentru momentele tensionate, momentele in care isi doreste relaxare. Intrat in magazinul online Komoder.ro afla cate functii are un astfel de fotoliu. Ofera un masaj complet 3D , iar cand am spus ca ofera un masaj din cap pana in picioare nu am glumit, el are pana si functia de masaj in talpi. Are functia de ascultarea muzici, de incalzire a spatelui si mai ales o garantie de 2 ani sau post-garantie de 5 ani.

Pe langa cele de mai sus , magazinul online ofera transport gratuit, service si testarea produsului la Cluj, Timisoara sau Bucuresti.

Comments

comments

3 thoughts on “Tu cum suporti cumparaturile sotiei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *