Are un rol important in decizia ta

Si simt cum sunt stransa in mana de fiecare data inainte de a fi folosita. E ciudat cum toti se uita atent la acea foaie , o analizeze, unii se gandesc parca prea mult timp  inainte de a face vreo miscare. De parca ceea ce urmeaza depinde in totalitate de decizia lor. Altii insa sunt agitati si nervosi, de parca cineva ii obliga sa decida , sa intre in acea cabina. Dar eu sunt tot acolo indiferent de situatie, eu sunt cea care trece prin toate mainile acestor oameni. Majoritatea ma lipesc de acea foaie cu atata convingere, de multe ori imi dau impresia ca e o satisfactie a lor in a ma tranti atat de tare.

Ahhhh eu sunt , stampila , inainte de a ma afla aici am trecut printr-un proces de personalizare si ma numesc New Printer 20 Green Line . Probabil numele meu nu-l stiti sau nu l-ati auzit niciodata , insa firma mama ce ma produce cu siguranta va este cunoscut . Pentru ca nu vorbesc de orice “mama “ci despre una care ne creaza cu atata determinare, iesind din mainile ei doar produse de calitate , corespunzand standardelor dumneavoastra. Creeaza stampile exact pentru ceea ce aveti nevoie. La fel m-a creat si mine , iar acum ma aflu la urna de votare, avand cel mai important rol in ziua votului. Pentru ca intre dorinta alegatorului de a vota si foaia de vot sunt eu stampila de la Colop .

M-au personalizat exact pentru nevoile fiecarui cetatean, in cea mai importanta zi , mi-au dat increderea ca ceea ce o sa fac in ziua votului este un lucru important . Astfel traiam cu sufletul fiecare moment al fiecarui alegator in acea cabina de votare. Pentru ca va spun sincer, multi dintre oamenii care intra acolo cu mine in mana, traiesc acel moment si ii dau o mare importanta deciziei pe care o iau. Iar eu sunt acolo si ii sustin . Intotdeauna sunt pregatita pentru a stampila decizia luata si stiu mereu sa nu spun nimic nimanui, E ca un fel de confesiune, un secret al meu si al lui… al alegatorului.

untitled

untitled

Dupa fiecare decizie , sunt scoasa afara si pusa din nou pe birou asteptand de fiecare data urmatorul alegator care nu intarzie deloc sa apara.

Eu ma consider importanta si am incredere in mine ca fac o treaba ex elenta pentru ca tocmai acela a fost  motivul pentru care am fost creata. La fel cum este si o stampila pentru firma, sau de ce nu o stampila ce stie sa bucure un copil cu imprimeul ei haios in forma de animal. 

Fiecare dintre noi avem un rol si fiecare stampila Colop si-l indeplineste cu atata maiestrie, suntem ca niste soldati bine instruiti gata sa duca la capat  orice misiune. Tocmai de aceea si dupa o zi de munca noi suntem tot acolo , asteptam cu nerabdare a doua zi in care sa ne reluam munca de la capat..

Acest articol a fost scris in cadrul Competitiei SuperBlog 2016

Comments

comments

One thought on “Are un rol important in decizia ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *