Nici baia nu i-a oprit

Si totul era gata , arata perfect. Putea cu usurinta sa fie casa visurilor fiecaruia dintre noi. Asa gandeau si ei in timp ce viziteau bucataria. apoi dormitoarele. Dupa care gigantul salon, era perfect, spatios , ideal pentru o familie cu copii sau una ce primeste frecvent musafiri.

Ei erau incantati, agentul imobiliar deja isi imagina procentul primit la vanzarea acestei case si toata lumea parea multumita. Din pacate nICIu pentru mult timp  Ajunsi la bai isi dau seama cu stupoare ca acestea sunt la gri, de parca nu faceau parte din acea casa. Erau efectiv doar peretii tencuiti si c-am atat.

Acela a fost momentul in care aproape au dat inapoi de la decizia lor de a o cumpara, Insa analizand situatia la rece si dorinta de a avea acea casa nu i-au oprit sa o cumpere. Si-au spus ca amenajarea a doua bai nu e pana la urma un capat de tara si nici nu dura mult timp. Avand deja un meserias ce stia de unde sa cumpere produsele sanitare de buna calitate.

Iar ea era cea mai fericita, deja isi imagina cum o sa arate si cauta in magazinul ei preferat homeX accesorii baie . Stia ca acolo o sa gaseasca printre cele mai frumoase idei de amenajare dar si de produse pe care cu siguranta o va cuceri.

A stat o zi intreaga la categoria accesorii pentru baie , a cautat seturi de baie  , obiecte decorative dar si obiecte practice ce ii vor fi de folos.

Una dintre bai este foarte mare , deci o adevarata aventura pentru ea in a alege accesorii pentru baie de toata frumusetea. Precum steaua decorativa, suportul pentru feon sau dopul frumos colorat

A avut ocazia de a cumpara doua seturi de baie de la homeX si asta spre fericirea ei mai ales ca nu stia exact intre care sa  se decida , tocmai de aceea cateodata e bine sa ai doua bai  :).

Printre altele magazinul online homeX nu vine doar cu oferte la accesorii pentru baie ci si la multe alte produse precum accesorii dormitor , bucatarie, living, gradina, iluminat, sport si fitness. De asemena trebuie sa profitati de produsele aflate la reduceri sau de produsele ce au tranport gratuit + un cadou, Vizitati-l o singura data si va v-a cuceri.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *