Interfon pentru mai multa siguranta

Toate blocurile noi din jurul meu aveau interfoane Electra , doar al nostru  nu avea un interfon smart. La noi in bloc se intra ca pe bulevard fara nici un mare efort, ceea ce nu credeam ca e ok. Insa nu dadusem atat de mare importanra situatiei , poate ca nu realizam cat de important era un interfon smart  la intrarea unui bloc.

E foarte important ca fiecare persoana  ce intra sa fie identificata , sa nu lasam pe oricine sa intre mai ales fara motiv. Lipsa unui interfon duce la situatii neplacute . Nu conteaza costul unui interfon  indiferent de pret el ar trebui sa fie cumparat pentru siguranta.

Intr-o zi plecasem de acasa sa depun niste bani in cont, de la banca pleasem la o cafea iar de acolo dupa vreo 2 ore jumatate m-am intors acasa. Nu sunt o persoana curioasa sau bagacioasa deci atunci cand am vazut politia si cativa vecini pe hol nu m-a interesant sa ma opresc mai ales pentru ca din punctul meu de vedere nu era treaba mea .

Ajunsa in fata usii imi dau seama ca nu mai are rost sa bag cheia in usa pentru ca aceasta era deja deschisa. O deschid si descopar cu stupoare ca toata casa mea era pe dos, toate lucrurile erau aruncate peste tot. Era evident ca hotii imi vizitasera casa si tocmai de aceea se afla politia in bloc.

Am coborat si eu sa le spun politistilor ce s-a intamplat. Am aflat ca eu cu inca 6 familii eram pagubite. Hotii intrasera cu usurinta in lipsa unor interfoane audio . Au fost experti in deschiderea intr-un timp record a atator usi  si fara ca nimeni sa nu ii vada sau sa ii auda .Eu nu fusesem pagubita, pentru ca, cu cateva ore inainte spre norocul meu mersesem la banca sa depun banii. Insa unul dintre vecini a ramasa fara 13000 euro si bijuteriile din aur .

Dupa acest eveniment neplacut s-a facut sedinta si s-a hotarat ca cel mai bine se va monta la intrare in bloc unul dintre interfoane Electra , indciferent de pret toti au decis ca montarea unuia dintre interfoane audio era cel mai bun lucru de facut.

Firma care s-a ales pentru cumpararea a  tot ceea ce era nevoie a fost Electra Instal, o firma serioasa care pe langa produse ofera instalarea si montarea  lor , asigura interventiile in perioada de garantie si post-garantie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *