Tu ce cadou ii faci angajatului tau?

Cred ca ne-am dat seama cu totii ca a venit frigul  Eu nu sunt o mare iubitoare a anotimpului rece, e o perioada in care eu “sufar “pentru ca trebuie tot timpul sa ma imbrac gros, eu fiind si o persoana friguroasa , Imi place iarna , mai ales cand ninge afara si totul este alb. Dar cel mai mult imi place sa privesc tot peisajul alb de la fereastra.

Afara ninge ca in povesti, eu in casa unde e cald iar daca se poate si un foc de lemne la semineu si sunt cea mai fericita. Dar ca totul sa fie perfect, in casa ar trebui sa fie si bradul de Craciun impodobit . Pentru ca daca nu-mi place iarna si gerul , in schimb imi place la nebunie Craciunul, pentru sentimentul pe care mi-l ofera, impodobitul  bradului, asteptarea mosului. Pana la urma eu nu cred ca exista om caruia sa nu-i placa spiritul Craciunului, caruia sa nu-i placa cadourile.

Iar daca la copii Mosul vine cu tot felul de jucarii, la noi oamenii mari obisnuieste sa vina cu tot felul de lucruri pe care probabil ni le-am dorit tot anul. Dar cel mai  mult apreciez cadourile de la persoanele de la care nu ma astept, pana chiar si sefii  ce obisnuiesc sa bucure fiecare angajat oferindu-le Cosuri Cadou Craciun . Bineinteles ca nu e important ce contine acel cos ci gestul frumos prin care un angajat se simte apreciat

cos-cadou-craciun-cd28-10499-leitva

Desi multi dintre patroni nu fac acest gest, probabil pentru ca nu dau importanta ca si cel mai mic gest conteaza si cumva isi motiveaza angajatii. Multi au impresia ca un astfel de cos cadou de Craciun e ceva costisitor, probabil au impresia ca trebuie sa umble personal sa cumpere si sa il realizeze. Eu am intrat si am cautat modele de cosuri de Craciun, preturi, oferte , magazine online.

Printre magazinele online vizitate cele mai bune oferte le-am gasit la cadoulspecial.ro unde pretul unui cos cadou de Craciun incepe de la 35 de lei  si poate urca pana la 1300 lei . Cu siguranta ei fac cosuri exact pentru buzunarele fiecaruia, motiv pentru care nu poti spune ca sunt scumpe. Cu siguranta un astfel de gest o sa aduca zambetul pe buze pana si la cel mai morocanos angajat.

cos-cadou-craciun-cd04-3499-leitva

cos-cadou-craciun-cd45-20999-leitva

cos-cadou-craciun-cd23-8499-leitva

cos-cadou-craciun-cd19-7999-leitva
cos-cadou-craciun-cd66-94999-leitva

Iar daca acest gest frumos devine un obicei la ocaziile speciale atunci trebuie neaparat sa stiti ca tot ei ofera cadouri pentru Paste si cadouri pentru 1-8 martie .

.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *