Nu arunca masina de spalat! … repar-o !

Nu stiu daca va aduceti aminte acum un an sau poate si mai bine va povesteam despre masina mea de spalat cumparata de la o firma ce aducea electrocasnice din Germania si le vindea aici cu garantia de 1 an de la data cumpararii.

Eu nu stiu cum in ultimii ani un produs functioneaza aproape cat e si garantia, poate un pic peste , dar oricum nu il  mai poti repara pe garantie. Asa am patit si eu cu masina de spalat cand dupa 1 an si o luna de la cumparare s-a stricat. Firma de unde am cumprat-o aproape intrase in insolventa. Masina mea de spalat era stricata si nu avea cine sa o repare . Atunci nu cunosteam pe nimeni capabil sa o sistemeze. Parca toti profesionistii disparusera si eu nu aveam ce face.

Chemasem cativa amatori care nu au facut altceva decat sa isi dea cu presupusul asa ca am decis sa o arunc si sa cumpar una noua din magazin. Pentru ca pe atunci daca cautai pe internet un site serios sa faca treaba asta gaseai doar reparatii masini de spalat Bucuresti si deja eram oarecum invidioasa pe bucuresteni ca aveau o firma atat e serioasa DOAR acolo si eu amarata la Sibiu eram pe punctul sa o arunc fara a sti unde sa o duc si ce sa ii fac .

reparatii-masina-de-spalat-400x270

Daca aici mi-au luat bani pentru orice serviciu la Master Service deplasarea , constatarea si transportul este GRATUIT. Plus ca tot ei pot repara la domiciliu si exact asta mi-as fi dorit si eu in acel moment.

Partea buna este ca au propriul stoc de piese , iar majoritatea pieselor pentru masinile de spalat indiferent de marca, sunt deja pe stoc . Iar pentru prima data aud despre un service de electronice ce ofera dupa repararea produsului 2 ani garantie . De obicei auzeam doar de 1 an. Asta nu poate decat sa ma duca cu gandul ca sunt oamnei seriosi, profesionisti , ce ofera servicii de calitate si de durata .

Ma resemnez sau deja am facut-o de mult, insa e bine de stiut dragi bucuresteni , ilfoveni dar si cei din localitatile din imprejurimi , ca aveti parte de cea mai mare echipa de profesionisti , ce detin o aparatura performanta in depistarea si sistemarea defectiunilor unei masini de spalat. Tot ei au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, multumind anual peste 3000 de clienti.

Eu sper ca voi sa nu fiti nevoiti sa apelati la ei 🙂 desi in ziua de azi e cam greu ca o masina de spalat sa ” traiasca” ani de zile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *