O bucatarie frumoasa iti bucura privirea

Nu intotdeauna o casa incarcata arata si frumos . Eu personal prefer o casa cat mai simpla pe interior , cu exact strictul necesar si nimic mai mult . Am fost zilele trecute asa ca de Craciun la nasii mei ce au luat aici in oras un apartament in regim hotelier. Aparent apartemantul e foarte simplist insa acesta este motivul care il face atata de frumos. Insa mobila de bucatarie moderna e ceea ce mi-a placut cel mai mult la el , simpla dar frumoasa .

Desi te duce cu gandul la trecut era o mobila moderna bucatarie intalnita mai rar , asta probabil pentru ca desi e una moderna pentru unii, da impresia de antic, ceea ce mie mi-a placut cel mai mult. Era de culoarea ivoire, lemn de foarte buna calitate, iar culoarea deschisa nu facea decat sa mareasca mai mult bucataria, o bucatarie  moderna pe placul meu ce te incanta inca de la intrare.

Masa din bucatarie la fel de moderna in stil vechi , rotunda dintr-un lemn masiv cu niste scaune culoarea mustarului impunatoare . Dormitoarele simpliste in acelasi ton cu cea de bucatarie moderna  , insa se vedea inca de departe calitatea superioara a lucrurilor din apartament pana chiar si a parchetului din lemn masiv. Avea tot ceea ce trebuie fara a necesita ceva in plus , exact pe placul meu.

Bineinteles ca pentru ca amenaja un apartament exact asa cum ne dorim ar trebui sa cautam mult prin magazine sau daca nu ajungem sa comandam, pentru ca o mobila moderna bucatarie nu e de-ajuns sa fie exact modelul dorit ci si dimensiunile dorite .  Sunt multe firme ce se ocupa cu asa ceva , insa nu toate sunt de recomandat si asta o stim cu totii. Printre cele mai bune se afla si Kalenda ce vine cu diferite oferte de bucatarii moderne , canapele , paturi  tapitate, birouri , mese si scaune, etc.

Desi s-a infiintat in Targul Mures in anul 1997 , azi are 4 magazine in Targul Mures, Suceava, Cluj-Napoca si Turda.  Iar la comenzile mai mari de 2000 lei transportul este gratuit.

Printe modelele de bucatarii moderne cele preferate de mine sunt cele cat mai simpliste dar si de buna calitate, iar mai jos am ales cateva dintre ele.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *