Despre medici

Pe langa toate miturile spuse de doctori, pana si faptul ca au costume medicale ieftine  poate sa fie adevarat insa stiu cu siguranta ca nu tot ceea ce e ieftin e si prost lucrat sau din material de calitate inferioara.

Cu siguranta persoanele in costume medicale nu sunt atat de curajoase precum par , doctor sau asistenta pana la urma un costum medical nu face dintr-un om unul mai curajos. Sunt sigura au temerile lor, ca au momente in care le e frica. Pans la urma sunt oameni ca si noi , oameni ce au o meserie in care se poate gresi ( de preferabil cat mai putin ).  Bineinteles ca un doctor poate sa fie foarte bun sau ca in orice meserie sunt si doctori mai putini buni. Revin cu faptul ca un costum medical nu iti da extra-puteri. Tocmai de aceea desi in costume medicale pana si ei se imbolnavesc ca si noi 🙂

Medicii castiga foarte bine , cu adevarat fals, sunt doctori ce au un salar destul de mare dar sunt si doctori ce lucreaza pe un salar modic . Nu depinde asta de varsta si de experienta unui doctor. Pentru ca se intampla ca un doctor cu experienta sa castige mult mai putin decat unul tanar si putina experienta. Asta depinde si de locul de munca , de cum s-a negociat salariul  la angajare, s.m.a.d.

Faptul ca medicii iau spaga e adevarata cum e la fel de adevarat ca nu toti. Personal nu am avut probleme sa ajung prea des pe la ei , dar stiu din surse sigure ca nu toti sunt asa .. Poate cei care nu iau spaga isi iau asa zisele costume medic la un pret mai mic ( glumesc ). pentru ca nu au atat de multi bani ca ceilalti dar au demintate!

Pe langa toate cele de mai sus bineinteles mai sunt si altele dar ma opresc aici si l;e multumesc pentru ceea ce fac , pentru ca fara ei multe dintre “minuni ” nu ar mai fi avut loc. Respect!

Sa revin la ceea ce am scris mai sus si anume la costume medici sau costume asistente medicale se pot gasi si la pret mai mic insa la aceasi calitate la Dispotrading  unde puteti gasi echipamente de protectie, articole pentru service auto , medicale , saloane infrumusetare , etc.

 

Costume medici, costume asistente medicale, echipamente de protectie oferite la un pret fara concurenta. Sunt echipamente profesionale . La persoanele juridice la comenzile de peste 250 lei ( in Bucuresti) trasportul este gratuit . Iar in tara transportul gratuit este la comanda de 1000 lei . Magazinul online vine mereu cu reduceri contante !

Comments

comments

2 thoughts on “Despre medici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *