Un software ce revolutioneaza lumea medicala

Ati auzit despre Teamnet? Mai exact  Teamnet Romania? Platforma medicala de screening nu face decat sa vina in sprijinul furnizorilor de servicii medicale in programele de preventie  dar si in depiostarea timpurie a diverse afectiuni medicale.

Teamnet Romania Engineering  in parteneriat cu Dedalus SPA anunta lansarea acestei solutii de screening  medical. temnet engineerig  ofera pobilitatea unui management foarte eficient , implicat, imbunatatit al campaniilor de genul Teamnet Romania .

Dedalus SPA vine mai exact din Italia iar acolo el este liderul in solutiile de software in sistemul public dar si privat de sanatate. Cu ceva ani cde experienta in spate. Iar datorita acestui fapt teamnet international devine mult mai experimentat dar si mai eficient . Plecand din tara mama, teamnet devine teamnet international cu un scop , acela de a usura lumea medicala.

Teamnet engineering atat de avansar este capabil sa stabilieasca studiul epidemiologic al bolii , apoi rundele de prezentare , programari, examinari si investigatii chiar daca pacientul este in stadiul de tratament sau interventie chirurgicala.

Acest sistem are o vechime de peste 25 de ani in Italia si a reusit sa multumeasca si sa gestioneze cu succes peste 200 de campanii  de preventie a peste 17 milioane de cetateni din peste 21000 de unitati medicale . Rata participarii ca campaniile de acreening a fost de peste 70% din publicul tinta propus.

Teamnet nu face altceva decat sa capitalizeze experienta extinzand mai departe campania Dedalus SPA, astfel devenind un element vital in managementul campaniilor de screening. Indiferent ca sunt de cine sunt initiate, autoritatile din domeniul sanatatii publice de la nivel national sau organizate de unitati medicale gestionate doar la nivelul institutiei.

Teamnet vine cu propunerea de a introduce o noua abordare a campaniilor de screening. Astfel integrand platforma cu echipamente medicale prin care se faciliteaza accesul automatizat la rezultatele investigatiilor. Astfel orice pacient poate avea un dosar medical electronic. Astfelm sistemul sa fie implementat in spitale creand astfel posibilitatea  de a urmai rezultatele. O data cu urmarirea rezultatelor se ofera si rapoarte complexe .

De altfel Teamnet Dedalus pune la dispozitie si o echipa de specialisti ce bineinteles vor asigura functionarea conform legislatiei serviciilor medicale din Romania.

Software-ul despre care am scris mai sus, se adreseaza doar serviciile medicale si autoritatilor de sanatate. Conceput sa scada timpul de asteptare a unui pacient si sa creasca calitatea serviciilor medicale.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *