Despre ITP

Poate nu toata lumea e asa , poate doar eu . Insa atunci cand am masina efectiv faptul ca trebuie sa ii bag benzina si sa o duc la spalatorie , oentru mine e un efort mare .  Nu pot explica de ce nu imi place si de ce imi este peste mana si sper sa nu fiu singura. Pe langa toate astea insa , imi place sa am masina curata si rezervorul plin.  Zilele aste am indraznit sa dau peste actele masinii , chiar si peste acte ITP si asa am constatat ca in acte ITP scria clar ca scade inspectia  tehnica periodica . Nu ca ar fi o mare problema, insa cand vorbim de verificare ITP , vorbim de obligativitatea de a o avea .

Uite asa am inceput sa caut pe internet verificare ITP la preturi accesibile , sa ma uit dupa statie ITP .  Cautand pe internet am descoperit cat costa itp-ul iar ca si pret nu e exagerat deloc.  O statie ITP gasesti cu siguranta oriunde in tara , Din cate vad ITP Bucuresti are cele mai multe statii din tara . este evident si de ce e asa , acum nu stiu daca o statie ITP Bucuresti are acelasi pret ca una de aici .

ITP ITP

Bine daca trebuie facuta , atunci sunt obligata sa o fac iar dupa ce am vazut cat costa ITP  am si sunat sa fac o programare , In fond si la urma urmei ITP-ul nu este decat o verificare amanuntita a masinii deci cumva nu doar pentru ca e obligatorie dar este bine ca din cand in cand sa faci o astfel de verificare pentru siguranta ta si a celor din masina. Se verifica motorul , franele,  directia , luminile masinii, gradul de uzura al anvelopelor, emisiile poluante insa pe langa toate astea se va tine cont de interiorul masinii cat si de exteriorul sau.

Acte necesare pentru inspectia tehnica periodica:

  • talonul masinii sau autorizatia provizorie de circulatie
  • cartea de identitate a persoanei care reprezinta masina
  • polita R.C.A.
  • cartea de inmatriculare a masinii

Toate actele de mai sus trebuie prezentate la dosar in original.

Contrar asteptarilor , desi sunt din Sibiu pot recomanda o statie ITP din Bucuresti , mai exact din sectorul 1 , vorbesc despre autoerebus ce va pune la dispozitie o gama variata de servicii pe langa ITP.. Servicii precum

  • revizie si intretinere auto
  • electrica auto
  • tinichigerie auto
  • vopsitoarie auto
  • reparatii electromotoare si elemente de electronica auto

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *