Usi glisante ?

Cand am stat undeva in chirie imi aduc aminte ca bucataria era cumva in aceeasi incapere cu living-ul si propietarul sau poate chiriasii vechi au pus intre salon si bucatarie o usa glisanta din plastic , de aceea tip evantai.

Cu siguranta au facut-o din cauza mirosului , pentru ca pana la urma nu stiu cui ii place sa miroase toata casa a mancare , mie una nu , chiar urasc . Tocmai de aceea cand gatesc dau drumul la hota si tin geamul deschis larg. E frumos mirosul de mancare dar nu in casa , pe haine sau in parul meu. Acum va imaginati ca acele tipuri de usi glisantnu sunt cele mai frumoase, estetice si mai ales silentioase existente. Ba chiar am ramas  marcata de zgomotul pe care il facea de fiecare data cand o inchideam sau o deschideam, Un plastic ieftin care nici macar nu stiu daca isi facea treaba cu succes deoarece nu se inchidea perfect si atunci nu cred ca era prea eficient.

Mult timp daca auzeam despre usi glisante efectiv aveam o repulsie fara sa mai vreau alte explicatii ziceam repede NU , nu ma intereseaza. Pana cand intr-o zi am vazut la cineva usi de interior glisante de foarte buna calitate. Ce nu faceau zgomot, ba chiar erau frumoase, elegante, din lemn , mi-au placut si au reusit cumva sa imi spulbere repulsia ce o aveam fata de usi de interior glisante . usi glisante

Atat de mult mi-au placut , in primul rand pentru ca nu ocupa loc atunci cand sunt deschise , practic sunt una cu peretele si atunci nu dranjeaza cu nimic atunci cand le deschizi , scapi de ideea de a nu pune ceva langa usa pentru ca e posibil sa lovesti cu usa . Din curiozitate am intrebat despre ce firma este vorba , pentru a sti in viitor la cine sa apelez . Iar in cazul de fata era vorba despre usi glisante Emenatwork . Atunci mi-am spus ” deci Emenatwork se numeste defapt profesionalismul” . Pentru ca fara a exagera intr-un fel sau altul , ei chiar stiu sa isi faca treaba impecabil si asta se vede clar cu ochiul liber chiar si de catre o persoana care nu este specializata in acest domeniu.

Produsele lor sunt realizate pe comanda  iar tot ei ofera o gama variata de servicii si produse . Iar atunci cand o companie vine direct cu o recomandare vizuala incepi sa ii dai nota 10 inca de la inceput si sa ai incredere in ea chiar si in celelalte servicii pe care le ofera.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *