Cu scari sau fara scari rulante

Dupa cum stiti exista zeci poate sute de fobii si desi unele sunt amuzante pentru altii, sa stiti ca pentru cei care sufera de asa ceva chiar exista o panica reala , o frica ce nu o pot controla indiferent de situatie. Eu sufar de claustrofobie dar nu in varianta grava …sper. Insa stiu ca nu imi plac situatiile in care nu ma pot misca atunci cand imi doresc , sau spatiul in care sunt inchisa e prea mic. Tocmai de aceea nu imi plac usile inchise prin casa , bine nu vorbim de baie. Dar in general nu suport sa ma regasesc intr-un spatiu unde desi se poate lasa usile deschise nu se intampla asta .

Dar pe multitudinea de fobii , stiati ca exista fobia de scari rulante sau trotuar rulant. Poate implica si frica de inaltime sau pur si simplu panica de miscare . Nu stiu exact , dar stiu ca sunt persoane care au aceste frici si sunt urate , devin mai urate atunci cand cineva nu intelege situatia prin care treci . Intr-un finaleste practica o scara rulanta de interior , ai ales in centrele comerciale , metro si aeroporturi mari  unde fluxul de oameni este foarte mare . Trotuar rulant am intalnit cel mai des in aeroporturi , insa desi este facut special pentru a te “duce” el acolo unde trebuie sa ajungi, eu una nu pot sta nemiscata pe el , tocmai de aceea eu continui sa merg. .

Acum nu stiu eu ce pret au aceste scari rulante insa stiu ca o scara rulanta dupa ce ai umblat prin toate magazinele ca sa gasesti un  pret mic la haine si esti obosit , ea vine ca o binecuvantare. Efectiv te relaxezi pana ajungi la urmatorul etaj pentru a strabate magazinele de la capat.

scara rulanta

Bineinteles ca de scara rulanta  se ocupa o firma specializata, cum sunt si cei de la MP IFMA ce va ofera produsele dorite dar pune la dispozitie montarea si intretinerea lor.Acolo o sa gasiti o exchipa de experti ce va vor ajuta in a decide ceea ce e mai potrivit pentru dumneavostra. Iar pe langa scari rulante, trotuare rulante MP IFMA ofera si ascensoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *