Intinerire cu acid hialuronic

De curand  mai exact o luna am fost cu mama sa isi imbunatateasca un pic tenul . Pentru ca din pacate datorita inaintarii in varsta capatam anumite riduri inestetice ce ne complexeaza si ne fac sa evitam oglinda . Tocmai de aceea a decis ca cea mai buna solutie este sa investeasca in ea in special aspectul ei. Si nu se putea altfel decat sa apeleze la acid hialuronic sau botox pentru marirea buzelor, bineinteles dupa consultarea unui medic specialist.

Astfel i-am facut programare la o clinica destul de cunoscuta  aici in oras , mai ales in acest domeniu. A ales sa isi injecteze toate ridurile din jurul ochiilor , ridurile de expresie si cele din jurul gurii cu injectii  cu acid hialuronic , asta la recomandarea doamnei doctor. Pentru ca nu e vorba doar de pret , injectii cu acid hialuronic sau botox , utilitatea lor depinde de ten , varsta pacientului, adancimea ridurilor dar si locul unde se afla ridurile.  Acidul hialuronic in estetica faciala cred ca este cea mai des intalnita solutie la care se apeleaza.

Procedura se face la inceput prin semnarea unor documente, cum ca esti de acord si constient de riscuri. Apoi se pune o crema speciala cu anestezic pe zonele interesate. Procedura in sine dureaza foarte putin , o fiola de acid hialuronic este defapt foarte mica ,  sa nu va ganditi ca a face injectii cu acid hialuronic reprezinta o durere greu de suportat , pentru ca e total gresit.  Cand vine vorba de pret , pot spune doar ca este unul pe masura pentru aceasta interventie.

Pentru ridurile aflate deasupra buzei superioare s-a apelat la marirea buzelor, astfel remodelarea buzelor ajuta considerabil la diminuarea ridurile aflate in jurul gurii. Daca spre exemplu s-ar injecta doar in ridurile din jurul buzei atunci acea zona s-ar “umfla” iar buzele ar deveni vizibil mai mici si ascunse ceea ce estetic va arata foarte rau.

Mai trebuie sa stiti ca rezultatele nu se vor vedea atunci pe loc ci poate dura de la cateva zile la doua saptamani, iar dupa interventie sunt cativa pasi de respectat cu sfintenie .

Ce pot recomanda este Clinica Trident din Bucuresti , cu siguranta acolo veti gasi exact ceea ce cautati in materie de estetic.. Pe langa asta acolo gasiti printre cei mai buni stomatologi si apropo de asta , desi nu iubesc maxim sa merg la dentist am facut-o cu tot curajul in data de 23 si ce credeti desi imi era frica nu am simtit nimic , dar nimic. Asta se intampla intotdeauna cand ai parte de specialisti ce sunt pregatiti profesional si stiu sa isi faca treaba.

 

Comments

comments

2 thoughts on “Intinerire cu acid hialuronic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.