Despre Gianmauro si succesul sau

Pana sa citesc azi despre Nigretti Gianmauro nu stiam exact cu ce se ocupa si daca e cunoscut cu un trecut  drept de luat exemplu sau nu . Citind despre el am descoperit ca este un om cu o experienta in afaceri de 30 ani ce a reusit sa aiba un real succes in acest domeniu.  Gianmauro Nigretti are o experienta foarte dezvoltata in consiliere financiara .

Tot Nigretti Gianmauro a infiintat si firma de consultanta cu numele de Gianmauro Sherman Nigretti , asta pentru a impartasi cu altii experientele sale in afaceri , astfel acordand din timpul , stiinda si experienta sa clientilor sai. A invatat sa ii asculte , sa le arate interesul sau fata de ei , de a le intelege dorintele dar mai presus de orice de a le intelege  interesele personale . Si desi succesul in afaceri este greu de atins Gianmauro Nigretti a reusit in cei 30 de ani de experienta sa atinga succesul in afacerile externe .

Nigretti Gianmauro considera ca atunci cand lucrezi cu oameni fie ei si proprii tai clienti primul lucru pe care trebuie sa il faci  e sa lasi la o parte mandria iar respectul este cel de-al doi-lea element important intr-o relatie profesionala cu alti oameni . Secretul sau e sa puna intotdeauna dorintele si obiectivele clientilor desupra obiectivelor proprii. Doar prin simplu fapt ca interesele clientilor devin interesele proprii ai mai multe sanse in a avea succes si pe viitor .  Aplicand toate cele de sus cu siguranta clientul te va aprecia , iti va multumi dar mai ales te va recomanda cu excelenta si la alti potentiali clienti .

Dl. Nigretti Gianmauro are nenumarate lucrari de specialitate si speaker mai exact peste 50 , numeroase seminarii pe tema relatiilor fiscale internationale. Experienta sa a pornit inca de cand a lucrat timp de 8 ani in Departamentul de Imp[ozite si Taxe al multinationalei britanice Arthur Young & Co ce mai apoi a devenit Ernst & Young in urma fuziunii cu Ernst & Whinney- Murray. In urma acestor 8 ani el a dobandit cunostinte importante in domeniul consultantei in afacerile si intelegerea metodelor de munca in multinationale.

Mai apoi un mare impact a avut experienta sa in sectoeul bancar de la Munich, Hypo – Vereins Bank si Banca d’America e d’Italia azi numite Unicredit Group si Deutsche Bank. A colaborat cu numerosi avocati ceea ce pe langa experientele sale a dus la succesul din ziua de azi.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *