Despre farduri si nu doar atat

In ziua de azi cred ca orice femeie ar trebui sa aiba grija de ea, sa stie sa se ingrijeasca pentru ca nu e musai sa mergem de fiecare data la salon atunci cand avem nevoie. Ba mai mult putem invata si singure sa avem grija de noi . Aici nu ma refer neaparat la momentele importante din viata  voastra, cand trebuie sa fiti perfecte si sa nu riscati sa o dati in bara.

Oricare dintre noi ar trebui sa stie sa aplice o crema, un fond de ten, un fard, un rimel. Ar trebui sa stie cum se folosesc pensulele pentru make-up . Oricare ar trebui sa aiba una sau mai multe truse make-up si aici nu vorbesc neaparat de truse de make-up profesionale. Pentru ca cele profesionale sunt mult mai scumpe si de obicei achizitionate de catre make-up artisti pentru machiaje profi. Pentru uzul zilnic e suficient sa ai truse de make-up la pret accesibil , important e sa sti cum sa le aplici.

Diferenta de pret dintre o trusa de make up profesional si o trusa de make up pentru uz zilnic este destul de mare si atunci cumparam exact ceea ce ne permitem, important e sa aratam bine.

Sunt multe magazine ce comercializeaza diferite cosmetice, truse make-up sau truse de make-up profesionale si multe alte produse destinate femeilor. Am gasit  la pret accesibil truse de make-up pe buymag  , spre exemplu cum e cea de jos 

 

Ce cuprinde cam tot ceea ce ai nevoie: farduri , blash-uri, rujuri, fard pentru sprancene, etc. Toate produsele sunt la preturi mici as putea spune din punctul meu de vedere. Gasesti pe buymag,ro de la truse de make-up accesorii pentru cosmetica, epilat, ingrijire par, produse pentru dotarea saloanelor, etc

La ei am gasit statii make-up la preturi mult mai mici decat in alta parte. Pentru ca sunt ideale pentru depozitarea tuturor produselor cosmetice . Truse de make up profesional mi-as cumpara cu zecile daca s-ar putea  tot ceea ce tine de make-up 🙂 iar acum stiu exact locul .

La comenzile platite cu cardul aveti reducere de 5% , au promotii frecvente ba chiar mai mult o categorie speciala cu produsele aflate la oferta. Iar la comenzile mai mari de 200 lei transportul e gratuit .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *