Tu ce sport alegi ?

In sfarsit dupa ani de zile am inceput incet incet sa constientizam ca sportul, mersul la sala, alergatul , etc sunt benefice corpului si ca este foarte important sa punem accent pe sport pentru un stil; de viata sanatos .

Vad din ce in ce mai mult oameni ce alearga prin parcuri si asta e un lucru bun , multi biciclisti fie ei prin parc , la sala sau chiar acasa pe bicilete fitness de la sportaddict . Exemple sunt multe , pana si faptul ca dansezi este un sport , miscare , cum e de exemplu zumba , kangoo jumps, etc.

De obicei pe la salile fitness se incepe cu bicicleta eliptica ( nu neaparat) si se termina pe banda sau pe una din biciclete fitness. Abonamentele difera ca si pret in functie de ceea ce-ti doresti sa faci si de cate ori pe saptamana vrei sa mergi. Poti alege un abonament full bineinteles cu preturi un pic mai mari dar poti face sport de cate ori vrei si cat vrei .

Mie imi placea sa merg la sala si recunosc ca incepeam pe bicicleta eliptica , apoi faceam forta ridicand greutati pentru toate grupele de muschi ca mai apoi sa finalizez cu banda de alergat. Abonamentul era la un pret accesibil; pentru fiecare buzunar si consideram ca de doua ori pe saptamama era suficient la timpul de care dispuneam.

Apreciez persoanele care au biciclete fitness acasa  si bineinteles nu le tin pe post de decor , eu recunosc ca daca as avea una acasa nu cred ca as fi atat de motivata  incat sa fac singura in casa . Tocmai acesta este motivul pentru care nu am cumparat una sa o am in casa . Recunosc ca am intrat de mai multe ori pe sportaddict.ro  si m-am uitat pe la produse si preturi , am gasit diferite biciclete fitness ieftine , adica pentru toate gusturile si toate buzunarele. Incepeam intotdeauna cu biciclete fitness pret mic  si terminam a ajunge la biciclete fitness pret mare chiar foarte mare ce ma gandesc ca aveau toate dotarile si sunt preferate de catre propietarii de sali de sport.

Biciclete fitness ieftine incep de la 299 lei si pot creste pana la 13999 lei

bicicleta recuperare bicicleta fitness

Ramane la alegerea fiecaruia in a decide ce sport isi doreste sa practice , insa cel mai important e sa il practice regulat pentru ca e unul dintre cele mai bune motive de a te mentine sanatos .

Vorbeam despre sportaddict mai sus pentru ca este unul dintre site-urile de articole sportive cunoscut ce vine cu o gama larga de produse legate de acest domeniu.

 

Comments

comments

2 thoughts on “Tu ce sport alegi ?

  1. Marius says:

    Am dat din intamplare pentru blogul tau. E realtiv interesant….Legat de sport, pot sa iti spun ca eu prefer sa ma desfasor in aer liber. Mi se pare mult mai sanatos sa alergi sau sa mergi cu bicicleta in aer liber(chiar si cand afara ploua 😊). Totodata, cred ca practica sportului in echipa contribuie si la o dezvoltare psihica mult mai buna! Sa platesti 14000 de lei pe un articol sportiv mi se pare o absurditate, atata timp cat ai optiuni gratis…dar alegeri nu se comenteaza. Spor la postat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *