Transfer catre aeroport

Ultima data cand a trebuit sa plec de pe aeroportul din Bucuresti am cautat un transport aeroport benefic pentru mine pana cand …. ei bine, pana cand am renuntat sa mai caut. Pentru ca gasisem tot variante care nu ma avantajau mai ales ca nu cunosc Bucurestiul prea bine, de fapt nu-l cunosc deloc.

Imi aduc aminte ca eram tot pe internet sa caut variante si nimic nu era adaptat pe nevoile mele. Pana la urma am apelat la masina mica ca sa ajung la timp acolo. Nici acum nu inteleg de ce e atat de greu acest transport aeroport catre Bucuresti. Sau daca exista firme autorizate , de ce nu isi fac un site bine pus la punct sa ii poti gasi din prima incercare pe internet. Pentru ca atunci cand te apuci sa cauti online, efectiv ai impresia ca intri intr-o ceata si nimic nu mai pare sigur, nici o informatie concreta nu gasesti.

O prietena de la Braila mi-a spus ca pentru ea a fost usor sa gaseasca tranport Braila Otopeni pentru ca la ei sunt regulat curse Braila Otopeni si mi s-a parut wow, daca acolo se poate aici de ce nu se poate?

transfer aeroport

Asa ca am inceput sa o intreb pentru a afla mai multe detalii, iar ea mi-a povestit despre cei de la Transfero care… surpriza AU SITE! ( bravo lor ). Tot ei ofera transport Braila Otopeni , iti dau toate detaliile despre cat timp dureaza si de la ce pret incepe biletul. , plus ca poti rezerva bilet si online , Pe langa curse Braila Otopeni  ei ofera si alte curse importante catre aeroport. Nu doar Braila Otopeni ci si Galati Otopeni , Tecuci Otopeni , Buzau Otopeni, Adjud Otopeni , etc, ba chiar au curse si catre Cluj de la Sibiu, Dej, Huedin, Satu Mare, Targu Mures, Bistrita, Zalau , Turda , etc.

Pe langa serviciile de transport ofera si autocare sau microbuze spre inchiriere . Au o experienta de peste 3 ani si au reusit sa multumeasca peste 100000 de clienti pana acum.

De acum stiu ca  sunt asigurata , ca si concluzie ar trebui ca biletele de avion sa fie cumparate cu plecare din aeroportul Cluj asa pot spune ca si euam parte de cursa Sibiu Cluj cum are prietena mea cursa Braila Otopeni .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *