De unde cumperi piese auto ?

Voi ati remarcat ca atunci cand ai o problema , vin imediat si altele fara macar sa apuci sa clipesti ? Ciudat la fel se intampla si cu masinile , Cand se strica ceva , imediat cade alta piesa si tot asa pana simte masina ca ar trebui sa se opreasca din exagerarile ei  de a-si dori sa isi schimbe cate o piesa . Dar pana la urma sunt piese si consumabile ce trebuie schimbate inainte ca ele sa se “termine”. Vorbesc aici despre placute frana , pentru ca nu e tocmai ok sa ai defecta o placuta frana , cauciucurile , uleiul, filtrele, etc

Important e sa ti cont de ceea ce are nevoie masina ta , pentru ca schimbate preventiv anumite piese o ajuti in a avea o viata mai lunga fara a trece pe la mecanic prea curand cu probleme prea serioase. Te uiti din timp dupa preturi , iti faci o lista si le schimbi rand pe rand daca nu se poate toate o data . Important e sa fie schimbate la timp pentru nu a provoca si alte daune poate mai mari si cu preturi mai mari.

Imi aduc de Dacia , cred ca atunci erau cele mai ieftine placute frana , le luai pe comanda si le inlocuiai la un mecanic . Acum e la fel doar ca poti face treaba asta cu placuta frana si online fara prea multa umblatura. Printre cele mai bune preturi de placute frana dacia logan se gasesc tot online. Cautand alta piesa in mediul online am gasit si placute de frana pentru dacia logan pe AutoAtu , unde cred eu ca sunt preturile cele mai bune .

Si desi nu am nevoie de placute frana dacia logan mi-au sarit in ochi preturile mici , tot la ei am gasit si ceea ce imi trebuia insa pentru alt tip de masina . Pentru ca au o gama foarte variata de piese de masini , de toate tipurile , la preturile cele mai bune de pe piata.

AutoAtu ofera garantie produsele pe care le comercializeaza, le trimite prin curier in toata tara iar in Bucuresti la comenzile de peste 100 lei transportul este gratuit. Cu o experienta de aproape 10 ani AutoAtu reuseste sa aiba o relatie profesionala cu clientii, incercand intotdeauna sa ofere toate detaliile de care are nevoie clientul in achizitionarea oricarui produs.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *