In cautarea de un job nou

Incepe saptamana in forta cu multa energie , te duci cu drag la munca , iti place atmosfera din birou si mai ales colegii pe care ii ai , Astfel de locuri de munca unde te duci cu drag ar trebui sa se intalneasca in orice mediu de munca. Totusi chiar daca sunt astfel de joburi tot astepti cu nerabdare vineri ultima zi din saptamana.

Astfel vine weekend-ul in care efectiv te relaxezi si faci ceea ce iti place. Insa vineri dupa munca , mai exact la ora 19 seara suna telefonul, te uiti la el si  vezi cu stupoare ca acolo e trecut numele sefului. Pentru o secunda te intrebi de ce te poate suna vineri seara si pana apuci sa iti raspunzi singur la intrebare , raspunzi la telefon… Nu stiu cat de profesional a fost el sa sune seara la 19 si sa te anunte ca postul pe care lucrezi tu se desfiinteaza. Ma intrebam socata de ce nu mi-a scris pe whatsapp daca tot nu a fost profesional. Si totusi nu asta era important in acel moment, mai important era socul primit si gandul ca sunt pierduta.

Asa te apuci si cauti in mediul online un ajutor cat de mic , un job pentru tine . Din punctul meu de vedere nu sunt foarte multe site-uri ce te pot ajuta in acest sens , sau poate asa vezi lucrurile cand cauti ceva si nu gasesti .

Incepi cu o rabdare de fier sa iti faci un CV amanuntit dupa care cauti joburi in Cluj pentru ca de nervi te gandesti serios sa schimbi orasul si sa cauti o firma mult mai serioasa decat cea la care ai lucrat cu ceva zile in urma. Sau mai bine cauti locuri de munca in Bucuresti si te gandesti sa pleci spre capitala, orasul tuturor posibilitatilor. Dar nu , cel mai bine e sa nu iti pierzi speranta , sa ramai optimist si sa crezi in tine.

Pe langa atatea site-uri cu locuri de munca , l-am descoperit si pe cel din urma numit Infomunca, locul unde angajatorii posteaza anunturi cu locuri de munca disponibile in orasele din tara sau din strainatate. Unde poti aplica la joburile de care esti interesat, iti poti realiza CV-ul in contul propriu astfel fiind mult mai facil sa iti trimiti propriile date catre angajator.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *