Salam … o mancare cu notificare

Nuuuu, nu de degeaba scrie pe un aliment ca trebuie pastrat la o anumita temperatura pentru a fi pastrat in conditii optime . Ma refer la alimentele FOARTE sensibile la schimbarile de temperatura, cum sunt ouale, laptele , carnea si derivatele lor. Bineinteles ca in aceste derivate intra si mezelurile.

Tocmai de aceea pe fiecare mezel sau aliment in parte sunt specificate clar temperaturile la care trebuiesc pastrate. Daca nu citim ingredientele ( pentru ca nu multi o fac ) mai bine pe langa termenul de valabilitate sa invatam sa citim temperatura la care trebuiesc pastrate ca mai apoi bineinteles sa o si respectam .

Sunt multi producatori de mezeluri , inca doar cativa sunt de top si mai ales doar unul a reusit sa fie inovator si de remarcat . Pe mine una m-a surprins sa aflu cata importanta dau ei clientilor , atat de multa incat s-au gandit constant cum sa ii invete sa le pastreze produsele mereu proaspete. Dupa adanci cercetari si-au dat seama ca un client multumit e un client fidel, asa ca nu doar a scris pe eticheta unui produs temperatura ideala la care trebuie pastrat ci l-au si ambalat intr-o eticheta termosensibila!

Astfel cei de la Caroli au scos pe piata Salamul Semenic Extra,  #MancareCuNotificare,  cu cadran termosensibil, ce trebuie pastrat la o temperatura de minim 2 grade si maxim 8 grade. In cazul in care o data scos la temperatura camerei uiti de el si temperatura produsului creste peste 8 grade eticheta devine galbena ceea ce ar trebui sa iti aduca aminte ca produsul trebuie pus la rece . O data ce temperatura produsului scade sub 8 grade eticheta termosensibila devine verde, deci verde= perfect!

salam caroli

Aceasta idee inovatoare de a educa clientela in a pastra produsele la temperatura corecta nu a dus in nici un fel la cresterea pretului , nu doar Salamul Semenic trebuie “tratat ” astfel ci toate mezelurile a caror temperaturi ideale de pastrare le aveti trecute pe etichetele individuale ce pot fi diferite in functie de produs.

In cazul in care mai aveti si alte intrebari le puteti face in chestionarul aflat in josul paginii de la acest link http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *