Tu ai manusi de unica folosinta?

Nu stiu cum se face ca dintr-o data am devenit preferata prietenelor mele atunci cand vine vorba de vopsit parul , in general majoritatea dintre ele au parul inchis deci cu siguranta imi trebuie manusi de protectie , pentru a nu-mi arde mainile, a nu ma pata de vopsea.

Insa nu o data ( asta este dedicata lor) ci de fiecare data se uita despre acest aspect si daca pana acum le-am facut pe plac de acum trebuie sa va spun ca e ultima oara, eu fara manusi de protectie nu va mai rasfat.

In orice meserie e nevoie de protectie , fie ea prin manusi protectie , casca , echipament sau altele ce se gasesc pe piata la un pret divers. Eu scriu acest articol special pentru ele , iar daca ele nu se “prind” am sa le trimit un link legat de manusi protectie la preturi avantajoase  insotit cu o poza 🙂 si asa ma fac inteleasa .

manusi de protectie

Bineinteles ca o data gasit aceat magazin online Dispotrading il pot si recomanda mai departe , pentru ca totul mi se pare ca are un pret mic. De exemplu manusi protectie 100 buc la doar  15.5 lei. Iar acestea nu imi sunt necesare doar mie ci si medicilor, asistentilor, stomatologilor, saloane masaj, industria alimentara, procesare de alimente, personalului in curatenie, sau pur si simplu in uz casnic, etc.

Cum spuneam si mai sus , sunt diferie meserii ce cer echipamente de protectie de diverse feluri , in functie de riscul pe care il are sau chiar tinuta de lucru cum ar fi tricourile , camasile , costume bucatari, bonete, salopete, fuste, halate de lucur, geci de lucru, sorturi, veste, etc. Asta depinde de si de obligativitate dar si de dorintele angajatorului. Pentru ca acolo unde nu se impune un echipament de protectie e la alegerea angajatorului daca isi doreste o uniforma , un dress code special pentru angajatii sai .

La Dispotrading o sa gasiti cele enumerate anterior si  nu doar atat, la fel veti gasi produse de unica folosinta ( bonete bufante, botosi, cearceafuri de unica folosinta , costume de unica folosinta, lavete, halate de uncia folosinta, etc ) . Incaltaminte de lucru ( bocanci , saboti protectie, cizme protectie si cizme ) . Articole de protectie pentru cap cum sunt cele pentru cap, maini, picioare si corp. Toate produsele le aveti asezate pe  categorii in functie de domeniul de activitate . La ei o sa gasiti in mod constant produse la promotii de nerefuzat, magazinul se adreseaza doar persoanelor juridice. Transportul este gratuit in Bucuresti la comenzile de peste 250 lei si in tara la comenzile de peste 1000 lei .

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *