Relaxare acasa si la birou

Ce e cel mai bine sa faci dupa o zi de munca si de ce nu,  in timpul programului de munca? Sa te relaxezi , sa fi rasfatat , sa fi masat de un fotoliu de masaj irest , suna bine ? Eu ma si vad deja stand la birou , un pic prinsa in hartii si treburi iar cand ma eliberez un pic sa dau drumul la irest a38 zero gravity, pentru ca acesta mi-a placut cel mai mult si chiar e pus pe lista de dorinte.

fotoliu masaj

De ce am ales irest a38 zero gravity ? Pentru ca imi plac functiile pe care le detine . Eu fiind genul de persoana foarte friguroasa , acest fotoliu masaj irest are sistem de incalzire . Pe langa multiplele mesaje pe care le ofera, este inovator, de ultima eneratie si foarte comod,

Fotoliu masaj irest detine terapie magnetica, presopuctura si ouncte shiatsu. Un produs foarte avansat ce e bazeaza pe biomecanica, ergonomie si terapie fizica ,Se adapteaza perfect scheletelui uman si pentru asta are nevoie de anumite functii precum: putere zero, spatiu zero, un masaj de durata mai mare, curbat, intinde anumite puncte prin metode fizice dar si prin terapie magnetica. Are 28 de perne de aer, 8 magneti si o pompa de aer,. Masajul sterei de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor de aer sunt precise si unice.

Functia de gravitatie zero  va permite o relaxare totala fara precedent. Practic sunteti mai mult pe spate iar unghiul de elevatie intre corp  si picioare este de aproximativ 118 grade

fotoliu masaj gravitatie zero

Spatiu zero nu face altceva decat sa va dea o senzatie de alunecare, eliberare si relaxare , Fata de peretele din spate e nevoie de o distanta de  5 cm cand fotoliul ce masaj este deschis la maxim.

Desi nu vroiam decat sa va povestesc despre cum mi-ar placea sa ma relaxez eu, am ajuns incet incet sa va povestesc  despre fotoliu de masaj irest. L-am gasit cautand pe google fotolii de masaj ieftine , am scris ieftine pentru ca pana la urma in ziua de azi ne invartim in jurul la pret iar daca un produs e foarte bun cu un raport calitate – pret corect , atunci simti ca ai investit banii corect. Komoder vine cu oferte tentante pentru toti pretentiosii .

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *