Citta Residential Park = calitate

Azi vorbesc de piata imobiliara, am auzit chiar sidespre faptul ca anul viitor va exploda pur si simplu, acum nu stiu cat adevar este in asta . Insa consider ca daca doriti sa va cumparati de exemplu un apartament 3 camere ,  cel mai bine este sa va grabiti, asa nu riscati sa aveti parte de “explozia” imobiliara care poate nu va fi.

Nu stiu exact in alte orase, insa la Sibiu piata imobiliara a luat-o razna , asta pentru ca oriunde e pamant liber cu siguranta in curand se va construi un bloc , o casa , ceva. Se construieste continuu si se vad la fel de repede. Bineinteles ca 90% dintre ei vand cu prima casa, credit ipotecar sau rata la contrusctor. Pentru ca sunt putini ce isi permit un apartament 3 camere sau o cass mai mica la un pret decent , cu banii jos.

Ma uitam de curioasa si in alte orase precum Bucuresti, unde am gasit apartament 3 camere  in Citta Residential Park , unde am gasit mai multe proiecte , imi place ideea ca atunci cand cauti apartamente de vanzare Bucuresti  3 camere pe google , efectiv sa ajungi pe site-ul Nuscocitta. Unde gasiti proiectul detaliat si puteti alege exact ce va place , asta pentru ca nu au un singur proiect pentru apartamente 3 camere Bucuresti . Mai jos am sa va arat exact despre ce e vorba, bineinteles ca daca vorbim de preturi ele difera , asta si pentru ca suprafata poate fi diferita.

apartamente 3 camere Bucuresti
apartamente de vanzare Bucuresti 3 camere

 

apartamente 3 camere Bucuresti
apartamente 3 camere Bucuresti

 

vanzare apartament 3 camere
vanzare apartament 3 camere

 

vanzare apartament 3 camere
vanzare apartament 3 camere

Pe langa proiectele de mai sus , care mie personal imi plac toate  si bineinteles sunt pe gustul meu , deoarece daca imi voi lua apartament, trebuie sa aiba neaparat minim 3 camere pentru a trai decent in el.

Nuscocitta vine bineinteles si cu oferta precum apartamente de 2 camere , pentru ca pana la urma gusturile dar si preturile difera. Sunt multi ce aleg dupa pret apartamentul cu doua camere , pentru ca nu toata lumea isi permite ceva mai mare sau poate pentru ca pur si simplu un apartament cu doua camere le e suficient.

Apartamentele in Citta Residential Park sunt toate facute cu bun gust, moderne si cu materiale de buna calitate. Apartamentele vin cu certificat energetic clasa A , consum redus al centralei , economie de energie si gestionarea optima a spatiului, protectie termica, facturi mici , protectie fonica, protectie la seism , protectie la foc/ incendiu, securitate 24/24 , loc de joaca supravegheat 24/24 .

Pe mine m-au convins , daca eram din Bucuresti cu siguranta macar o vizita le faceam.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *