Pentru companie, tot ceea ce e mai bun

O firma mare ce pune accent pe calitate si profesionalism vrea tot ceea ce e mai bun pentru desfasurarea activitatii dar si pentru usurinta angajatilor. Tocmai de aceea s-au inventat tot felul de programe ce usureaza munca  unui angajat , dar si activitatea unei companii. Aici vorbesc despre solutii IT personalizare , microsoft, office 365, etc . De obicei aceste servicii vin din partea unei alte companii specializate in IT , cu angajati pe masura , profesionisti si buni cunoscatori ale programelor de mai sus.

Serviciile de mai sus difera ca si pret , depinde de serviciul ales si complexitatea sa . Spre exempli pret Office 365  poate fi diferit de pretul microsoft.

Eu am cautat pe internet tot felul de informatii, pentru a intelege exact ce servicii poate oferii o firma ce vine cu solutii IT personalizate precum microsoft sau office 365 . Incautarea mea am dat peste o companie serioasa
( dupa recomandari) si anume Koding cu sediul in Bucurest ce vine cu o multitudine de servicii apreciate de catre marile companii. Pentru ca trebuie a stiti inca de la inceput ca ei se nu presteaza servicii pentru persoane fizice. Koding nu este un service de calculatoare ci este o companie ce are ca si clienti firme si institutii.

office 365

Pe langa programele ce vin la pachet cu pret/preturi corecte avand in vedere raportul calitate-pret , azi vorbim si despre Office 365 pentru companii si institutii. Cu programul Office 365 echipa este mult mai mobila , conectata si productiva oriunde s-ar afla .Programul ofera:

  • acces permanent la e-mail, contacte, calendare, documente. De oriundesi de pe orice device
  • servicii de video online astfel esti oricand fata in fata cu partenerii si colegii
  • acces de oriunde la documentele companiei in maxima securitate
  • functionare garantata financiar 99,9% si bineinteles suport tehnic profesional
  • nu mai investesti in IT ci consumi IT exact in ritmul si in cantitatea pe care le preferi

O data  cumparata versiunea Office dupa ce analizezi lista de pret/preturi , trebuie neaparat sa sti ca nu va mai trebui sa cumperi o versiune noua de Office NICIODATA. Fiecare utilizator poate instala Office pe pana la 5 calculatoare. Ai 1TB de stocare online , pentru a salva toate datele si documentele in cloud pentru backup si acces de oriunde.Pe langa toate serviciile , o data cumparat si implementat Office 365 Koding ofera o sesiune de training gratis de utilizare a platformei cu o durata de pana la 4 ore.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *