Aventura torturilor la comanda și a aniversatei nerăbdătoare

Recunosc, sunt o persoana dificilă.

Adică nu sunt neapărat cea mai răbdătoare ființă când vine vorba de a aștepta ceva pe care îl aștept cu nerăbdare, deci sunt capabilă de multe ori să scot bani frumoși din buzunar doar pentru a obține acel ceva mult mai rapid.Și nu sunt singura.Sper.

In orice caz, cel puțin când vine vorba de ziua mea și de organizarea petrecerii aniversare, sunt un cumul de stres și nerăbdare, probabil cam cea mai proastă ipostază în care mă poate găsi cineva.

Și m-a găsit.

Victima: o cofetărie.

Crima: a uitat de comanda mea de tort.

Trăiesc în București și probabil m-am obișnuit cu ritmul alert al orașului, însă am și eu limitele mele. Să uiți de tortul comandat cu o săptămână înainte, să mă duc la cofetărie, să se uite cu toții încurcați la mine și eu la ei…E ceva de vis

Am zis gata: mă mut online. Fac comandă de tort de la o cofetărie online de acum încolo și dacă uită, măcar mă cert la telefon, nu traversez jumătate de București ca să mă întorc cu mâna goală.

 

Torturi la comandă – citiți cu un accent ușor unguresc

Mda, n-am avut noroc din prima nici cu torturile online comandate, iar ce e cel mai frumos e faptul că mi-am luat angajamentul pentru o prietenă, deci nici măcar nu era vorba de rușinea mea. Într-un fel…

Ei bine, de data asta, surpriză, am avut parte de livrarea tortului. Adică nu au uitat de el. Dar a ajuns puțin cam…șifonat.

Îndeajuns încât „La mulți ani, Doina” să devină „La mu…, Doina” și restul să fie îndeajuns de șters încât să fie prilej de completare…care-cum îi venea mai bine.

Greu, dom’le, cu comanda de tort online în București.

Vorba lui Creangă, „nu știu alții cum sunt”, dar eu iau foc la chestii din astea. Dau telefoane, stresez oamenii companiei, las recenzii negative…tacâmul complet pentru un dezastru social media, cel puțin.

Torturile la comanda s-au transformat, ad litteram, în torturi la comandă (citiți cu accent unguresc, cum spuneam).

 

Care este soluția cu torturile la comandă, până la urmă?

Ei bine, soluția, cel puțin în cazul meu, a fost ceva mai simplă decât mă așteptam. Am avut norocul să dau peste o cofetărie online serioasă, edulce.ro, unde totul chiar era ca la carte: prăjitura în sine, alegerile mele respectate, timpii de livrare foarte buni, livrarea în sine impecabilă, ca Arielul.

Oricum, ce pot eu să recomand sunt următoarele:

  • Dacă mergeți pe opțiunea cofetării clasice, încercați să aflați detalii despre ele înainte de a plasa o comandă, de pe net sau de la prieteni. Vă va salva de multe inconveniente ulterioare

  • Dacă mergeți pe calea online (ceea ce vă recomand), uitați-vă la recenzii, la testimonialele de pe site, căutați pe Google despre compania respectivă

Eu recomand comanda de torturi online (și nu doar de torturi, dar ăsta e subiectul articolului), din motivele arhicunoscute: lipsă de bătut străzi și magazine (și câmpii!), livrare acasă, comandă rapidă, preț chiar mai mic uneori.

Eu rămân la edulce.ro, fiindcă am comandat de la ei de vreo 3 ori până acum și dacă nu m-au dezamăgit până acum, nu vă de ce ar face-o pe viitor.

Baftă la comandat!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *