Fii cu pat in casa

Gandindu-ma strict la un apartament sau o casa, nu doar la construirea sa ci si la amenajare sa. Am pus totul in balanta ca sa aflu care e cel mai important obiect din casa in care e foarte important sa investim probabil cei mai multi bani.

Daca multe dintre gospodine se gandesc acum, cu siguranta este frigiderul ce pastreaza mancarea, sau aragazul pentru ca acolo gatesti. Sau poate cada sau vasul de toaleta.

Ei bine traim intr-o lume moderna , in care femeia nu mai e vazuta toata ziua la cratita cum se obisnuia acum cativa ani ci merita si ea rasfatata si scoasa in oras la cina. Pentru ca traim vremuri in care si femeia munceste foarte mult si atunci ca orice om, vine obosita de la munca si bineinteles fara pic de energie ca sa mai stea cu orele in bucatarie. Insa asta nu inseamna sa nu se mai gateasca deloc, pentru ca la final e o placere sa o faci pentru cei dragi.

Deci as spune ca partea de bucatarie nu este una dintre cele mai importante locuri din casa, asta nu pentru ca nu ador sa gatesc ci pentru ca in balanta cu alte lucruri consider un alt obiect mult mai de valoare.

Trecand la baie , recunosc ca nu poti trai fara a te spala zilnic dar in acelasi timp consider ca daca iti doresti sa fii curat atunci o poti face oriunde si in orice mod,.

Ca sa nu va mai tin in suspans va spun ca din punctul meu de vedere cele mai inportante din casa sunt paturile din lemn masiv , spun lemn masiv pentru ca un pat trebuie sa fie stabil si de calitate, rezistent la orice,  calitate si bineinteles rezistent in timp. Pe langa un pat de calitate avem neaparat nevoie de o saltea de calitate confortabila ce nu face altceva decat sa ofere un somn odihnitor si o relaxare a corpului continua.

Daca inainte cand te gandeai la paturile din lemn masiv  iti veneau in cap doar paturile acelea vechi de la bunica, acum insa putem vorbi despre paturi moderne, realizate special in mai multe culori , pentru toate gusturile, ataptate timpurilor noastre.

pat din lemn masiv

Una dintre firmele de specialitate ce comercializeaza si produce astfel e paturi se numeste Ronex si se afla la Bucuresti. Cu o experienta vasta ei nu ofera doar paturi ci si toate tipurile de mobilier necesar intr-o casa, birou, etc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *