Transport maritim

Daca atunci cand ne dorim sa trimitem un colet in tara o facem prin Posta Romana sau prin serviciile de curierat ( ce in ultimul timp sau inmultit considerabil).

Atunci cand ne dorim sa trimitem un colet in afara tarii o facem prin serviciile specializate, cum ar fi de exemplu cele de transport marfa, pachete sau persoane. Stiu toate acestea pentru ca deja in decursul anilor trecuti am probat toate cele de mai sus.

Insa ma gandeam ce faci atunci cand ai nevoie de un transport maritim . Unde te duci ? si la  cine apelezi?

Cu siguranta sunt persoane ce utilizeaza acest transport maritim pentru a trimite peste ocean cea ce-si doresc.

Si prin curiozitatea mea ce uneori este peste masuri, am inceput sa caut pe internet. Nu pentru ca ar trebui sa trimit curand un colet prin transport maritim ci pentru ca vreau sa fiu informata.

Astfel am ajuns la Spedorient ce au curse saptamanale cu plecare din portul Constanta, cu tansport maritim spre toate porturile din intreaga lume. 

Orient garanteaza cotatii avantajoase de preturii, doreste sa se incadreze in orarele de deplasare si disciplina exemplara in relatiile vu clientii.

Transportul maritim agricol a crescut destul de mult in ultimii ani dar si a schimburilorde produse. Sunt mai multe avantaje atunci cand aducem vorba de transportul maritim, pe langa faptul ca poti transporta cantitati imense, costurile sunt relativ mici in raport cu volumul transportat. Caracterrul complex si diversificat al schimburilor comerciale. Cresterea numarului de participanti la aceste schimburi fiind in continua crestere.

Elementele esentiale care stau la baza definirii transportului maritim sunt:

  • marfurile ( volum mare si valoare dedicata)
  • navele, mijloc de transport ce incorporeaza un nivwel de tehnicitate ridicat
  • porturile, ca nod de transbordare

Pana la urma transportul maritim nu e altceva decat o eficienta economica, rentabilitate si posibilitatea de a trimite oriunde in lume , orice colet , etc.

Transporturile operate de Orient Spedition sun asigurate de monitorizate atent de catre personalul de sediu central. Astfel timpul de livrare este respectat iar marfurile sa ajunga la destinatie. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele firmei ce le stau intotdeauna la dispozitie.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *