Inveseleste camera cu un desen

Cunosc cel putin o persoana ce pune pasiune in tot ceea ce face atunci cand se ocupa de amenajarile interioare. Pentru ca atunci cand iti doresti calitate, oferi calitate. Pe langa amenajarile interioare pe care suntem nevoiti sa le facem la o casa noua sau doar reconditionata. Unii dintre noi prefera desenele desenele pe pereti, de exemplu in camera copiilor sau, de ce nu, ceva deosebit in living. Indiferent de gusturile fiecaruia, acestea pot fi desenate de catre un artist talentat sau o alta varianta, mult mai ieftina, ar fi alegerea de stickere decorative de perete, acestea din urma avand la final preturi mult mai mici.

Pentru a lipi stickere perete este nevoie ca peterii unde sunt amplasate sa fie perfect drepti, adezivul lor sa fie unul de calitate superioara, ce nu deterioreaza peretele, dar nici unul dintre stickere.

Vorbim de stickere de orice fel, orice culoare, model sau marime ce se pot lipi pe orice suprafata. Bineinteles, cele mai uzuale sunt stickere perete pe care si eu le-am achizitionat de cateva ori pentru camera baietelului meu. Au fost la preturi foarte mici, dar de un impact considerabil. Majoritatea copiilor iubesc camerele colorate si decorate cu personajele din desenele animate indragite.

Personal, eu indragesc acele stickere decorative de perete ce transmit un mesaj de cele mai multe ori despre casa si familia ce locuieste in acea casa. Sau mesaje motivationale de incurajare. Sau, pur si simplu, cuvinte bine alese pentru a-ti insenina ziua sau pentru a-ti aduce pentru cateva secunde zambetul pe buze.

Aceste stickere le puteti gasi aproape oriunde, printre care si Homez, un site cu articole diverse, pentru o multitudine de intrebuintari. Acestea sunt aranjate pe categorii precum:

  • dormitor (lenjerie pat, paturi, accesorii pat, etc.);
  • bucatarie (ustensile utile in bucatarie, oale si cratite, wok-uri, etc.);
  • baie (covorase baie, cuiere baie, oglinzi, uscatoare, accesorii, cosuri, etc.);
  • living/hol (cuiere, vaze, covorase camera, etc.);
  • gradina/terasa (decoratiuni, ghivece, mobilier, unelte, etc.);
  • iluminat (accesorii exterior/interior, lustre, etc.);
  • calatorii (bagaje, gonflabile, articole plaja, etc.);
  • sport/fitness (accesorii fitness, aparate sporturi, tenis masa, etc).

Cu o experienta vasta, au expediat peste 64.523 de articole, adica 21.602 colete, catre 15.428 de clienti. La ei o sa gasiti stickere din toate modelele si, de ce nu, aflate si la preturi extrem de accesibile datorita lichidarilor de stoc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *